Skip to main content

Stravične scene lančanog sudara

Zbog pješčane oluje u nesreću učestvovalo 14 vozila, 6 osoba prebačeno u bolnicu

Na starom putu Subotica – Žednik danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestovalo čak 14 vozila, potvrđeno je u Policijskoj upravi i Osnovm javnom tužilaštvu u Subotici.


Zbog pješčane oluje u nesreću učestvovalo 14 vozila, 6 osoba prebačeno u bolnicu
FOTO: VIBER / GRUPA GRAĐANA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Zbog jakog vjetra i pješačne oluje vidljivost je bila jako smanjena i došlo je do lanačanog sudara. Prema prvim informacija, nema smrtno nastradalih i nema teže povređenih putnika – rečeno je.

Odmah nakon nesreće fotografije i videa sa lica mjesta pojavili su se u Viber grupama i na društvenim mrežama i na njima se vide smrskani i prevrnuti automobili, a među njima je i veliki teretni kamion.

Kako Blic saznaje šest putnika je prebačeno u Opštu bolnicu u Subotici, ali niko od učesnika ove saobraćajne nesreće nije zadobio teže povrede.

Još uvijek nije moguć pristup mjestu lančanog sudara. Saobraćaj je zaustavljen i policija preusmjerava vozila na auto put iz Starog Žednika.

Zbog sličnih uslova nedavno, 12. Marta, u Mađarskoj se takođe dogodio lančani sudar, ali su posljedice bile daleko teže. Naime, u tom sudaru učestvovalo je čak 43 vozila i bilo je smrtno stradalih putnika.

Uzrok je bilo preticanje vozila uprkos pješčanoj oluji i smanjenoj vidljivosti na putu.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti