Jedini slobodarski narod koji štiti Povelju UN

Vučić se zahvalio Srbima na KiM

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Skupštini Srbije da će u istoriji ostati upamćeno da su Srbi, jedan mali slobodarski narod, čuvali međunarodno pravo, Povelju UN i međunarodni pravni poredak.


Vučić se zahvalio Srbima na KiM
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Završavajući predstavljanje izvještaja o pregovorima sa Prištinom, Vučić je zahvalio našem narodu na KiM koji je izdržao sve pritiske i sve napade i koji stoički izdržava na svojim ognjištima braneći Srbiju i čuvajući obraz svijetu, čuvajući međunarodno pravni poredak i povelju UN.

– Jednoga dana, ma koliko da je danas neizvjesno i teško, ostaće zapamćeno, da je jedan mali i slobodarski narod u srcu Evrope, pa makar bio i usamljen, štitio poredak UN, čuvao Povelju UN i Rezoluciju 1244 UN uprkos svim onim koji su hteli da ruše međunarodno pravni poredak. Koji su htjeli da sruše Srbiju. Taj narod je uspio da sačuva i sebe i svoju slobodu i mir – poručio je predsjednik Srbije.

On je naglasio da Srbija nema našta drugo da se poziva, jer može štititi sebe i svoj narod samo štiteći međunarodno pravo i međunarodni pravni poredak i poručio da na tome moramo da budemo istrajni i uporni i da tako sačuvamo i unapređujemo Srbiju.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services