Iz AMS poručuju

Vozači, budite na oprezu! Vlažni kolovozi, odroni prijete

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po vlažnim kolovozima, a povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina.


Vozači, budite na oprezu! Vlažni kolovozi, odroni prijete
FOTO: Srpska info

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske dodatan oprez savjetuju na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, zbog mjestimično guste magle koja smanjuje vidljivost.

Zbog radova na dionici magistralnog puta od kružnog toka kod Gimnazije u Banjaluci do Karanovca, saobraćaj se odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na petlji Johovac izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja zbog izgradnje dionice auto-puta od petlje Johovac do Vukosavlja.

Izmjena režima saobraćaja je i na petlji Rudanka zbog izgradnje dionice auto-puta od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Zbog farbanja tunela i instalisanja opreme izmijenjen je režim saobraćaja u tunelu “Čeljigovići” na dionici magistralnog puta entitetska granica (Lapišnica)-Ljubogošta, kao i u tunelu “Stambolčić” na magistralnom pravcu Pale-Podgrab.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na putu Stari Majdan – Banjaluka (Rudarska) i dionici granica Republike Srpske (Bakračuša) – Nevesinje jedan.

Produženi su radovi na regionalnim putevima Srbac – Gornja Vijaka jedan – Gornja Vijaka dva – Razboj, Razboj – Tedin Han i Tedin Han – Teslić zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja.

Zbog izgradnje kružne raskrsnice izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na regionalnom putu Teslić dva – Teslić tri – granica Republike Srpske/FBiH (Podjezera).

Režim saobraćaja izmijenjen je i na regionalnim putevima Prijedor tri – entitetska granica (Stara Rijeka) za vrijeme prelaska radnih mašina preko ovog puta tokom eksploatacije rudnika Ljubija, kao i na pravcima Šipovo-entitetska granica (Novo Selo) i Jezero – Šipovo.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services