Kritika zbog izostanka sa posla

Višković: Poslanici koji nisu prisustvovali sjednici da vrate dnevnice

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da bi bilo korektno od poslanika koji nisu prisustvovali današnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske da vrate dnevnice koje bi bile usmjerene prema nekim drugim kategorijama stanovništva.


Višković: Poslanici koji nisu prisustvovali sjednici da vrate dnevnice
Foto: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Višković smatra da nije normalna situacija da ne dođe na sjednicu neko ko je dobro plaćen da radi svoj posao.

“Bar bi bilo korektno da vrate to primanje ili dnevnice za taj dan i kažu da se to da drugim kategorijama, pošto se kunu kako bi dijelili. Svi znamo kako su dijelili i šta su radili dok su bili na vlasti“ – rekao je Višković novinarima u Istočnom Sarajevu.

On je dodao da su svi imali priliku da vide današnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske.

“To, pogotovo u ovo predizborno vrijeme, prepuštam građanima. Pozivam građane da prepoznaju svačiji rad“ – rekao je premijer Srpske.

On je istakao da politiku shvata na način da se sutra djeci, koja su budućnost Republike Srpske, može pokazati šta je uradila ova vlast za vrijeme svog mandata i političkog angažovanja.

“Pozvao bih sve političare u BiH i šire da se takmičimo po projektima koje smo realizovali, a ne po tome ko bolje ili lošije govori, više se ili manje botoksirao. Građane zanimaju projekti i realan život“– dodao je Višković.

Današnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske o Prijedlogu odluke o potvrđivanju izjave srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o proglašenju Odluke o davanju agremana ambasadoru Njemačke u BiH nisu prisustvovali poslanici PDP-a i SDS-a.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services