Skip to main content

Astrologija

Vaga nek se spremi, Lav nek se preispita u ljubavi, Jarca očekuje posjeta

Pročitajte dnevni horoskop za 30. april 2023. godine!


Vaga nek se spremi, Lav nek se preispita u ljubavi, Jarca očekuje posjeta
Foto: SHUTTERSTOCK/NEIRFY

Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine savjetuje Ovnu da iskoristi slobodno vrijeme i da se ponovo poveže sa starim prijateljima. Prijaće vam novo društvo, nova iskustva. Nemojte da čeznete za osobom koja nema nameru da napravi neophodan korak. Imate pad energije, što vam nije svojstveno.

BIK
Ovo je vaš dan! Okruženi ste prijateljima, ljudima koji vas vole i koji vas usrećuju. Napravite „klopu“, organizujte veče drušvenih igara, nevjerovatno će vam prijati. Nerazrešena ljubavna situacija dobija svoj epilog. Biće dosta kajanja, izjava ljubavi… Da li ćete pokleknuti? Osjećate se odlično.

BLIZANCI
Danas vas muči nostalgija. Razmišljate o propuštenim prilikama, osobama koje ste olako pustili da odu iz vašeg života. Za neke još uvijek nije kasno, ali neophodno je da pokažete da ste se promijenili. Jeste li spremni? Drugi dio dana provodite u krugu porodice, pavite neke planove za budućnost. Manja nervoza.

RAK
Imate „brdo“ planova, a malo vremena! Porodica vas je okupirala, neophodno je da riješite neki stari problem vezano za stan ili neku drugu nekretninu. Partner vam pruža podršku. Slobodni Rakovi doživljavaju „težak“ udarac. Saznaće neku tajnu o svojoj simpatiji. Više spavajte.

LAV
Događaji ovog vikenda će vas natjerati da preispitate vezu. Da li je to osoba sa kojom zaista želite da budete. Upleli ste se preko glave i više ne razaznajete šta je to što želite. Prijaće vam piknik, odlazak u prirodu da razbistrite glavu. Zdravlje je dobro.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 30. april 2023. za Djevice kaže da će dan provesti u prirodi, na nekom putu, u društvu bliskih ljudi, porodice ili partnera. Otkrivate neke nove strane ličnosti osobe sa kojom ste u vezi ili braku. Niste zadovoljni. Pokušajte da vam jezik ne bude brži od pameti. Pojačana nervoza.

VAGA
Vi ste majstor da zakomplikujete, ne samo svoj već i tuđe živote. Svi problemi će biti riješeni ako odlučite da nastupite iskreno. To svi od vas očekuju, ali vam nedostaje hrabrost. Spremite se, ako ne danas, onda uskoro više nećete moći da krijete svoje želje. Nemojte da se tješite hranom.

ŠKORPIJA
Imali ste napetu nedjelju i danas koristite svaki trenutak da ugodite sebi. Zaslužili ste! Vrijedno ste radili, sad je vrijeme za opuštanje. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu. Neko užasno pati za vama. Ne može da vas izbavi iz glave. Još jedna šansa? Razmislite. Osjećate se dobro, ali više spavajte.

STRIJELAC
Teško vam je da se opustite znajući koji vas sve poslovi i obaveze čekaju nakon praznika. Opustite se, posao neće pobjeći! Partner pokušava da vam da signal, želi da podigne vezu na viši nivo. Prepustite se, oslobodite svoj avanturistički duh! Napetost u mišićima, više vježbajte.

JARAC
Sasvim iznenada, mogli biste da imate posjetu, reč je o osobi koju niste dugo vidjeli a koja vam je bila važna u prošlosti. Dan će biti ispunjen razmjenjivanjem starih priča, prisećanjem na srećne trenutke. Veče je rezervisano za ljubav. Ako ste slobodni, izlazak sa osobom koja već neko vrijeme „oblijeće“ oko vas bi mogao da se ispostavi kao pun pogodak. Dobr se osjećate.

VODOLIJA
Muči vas osjećaj da ste se ogriješili o nekog starog prijatelja, niste mu se našli kad mu je to bilo najpotrebnije. Nije kasno da ispravite grešku i izvinite se. Danas su moguće rasprave sa partnerom. Stvari se ne odvijaju onako kako ste planirali. Rastrzani ste i nervozni.

RIBE
Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine za Ribe najavljuje dan pun radosti i prijatnog druženja. Konačno ste se opustili i prestali da panično tražite ljubav. Niste gospodar tuđih osjećanja, ne može ništa na silu, Kada ste to shvatili, sve djeluje mnogo bolje i srećnije. Uživajte u slobodnom danu i pustite „sudbinu“ da odradi svoje.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti