Efikasna reakcija policije iz Gradiške

Uhapšen muškarac koji je sa maloljetnim rođacima počinio više krađa

Ahmet S. Zajedno sa dva maloljetna rođaka počinio više teških krađa, kojima je pričinio štetu veću od 32.000 maraka, saznaje Srpskainfo.


Uhapšen muškarac koji je sa maloljetnim rođacima počinio više krađa
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RINGIER

Naime, u Policijsku stanicu Gradiška, juče u jutarnjim časovima zaprimljene su četiri prijave da je u toku prethodne noći  iz četiri kamiona na različitim lokacijama ukradena neutvrđena količina odjevnih predmeta, profesionalnog alata i sistem za vatro dojavu, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 30.700 KM.

– Postupajući po navedenim prijavama, a brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su izvršioci navedenih krivičnih djela, te je u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka A.S. pronađen i uhapšen – rekla je portparol PU Gradiška Vesna Vučić.

Daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je A.S. i u proteklom periodu počinilo krivično djelo ,,Teška krađa“ na način da je iz teretnog vozila otuđilo razni alat, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 1.700 KM.

– O svemu su obaviješteni dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni tužilac za maloljetnike, koji su naložili da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv A.S. i dva maloljetna lica podnese izvještaj o počinjenim krivičnim djelima – istakla je Vučićeva.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services