Srpski stručnjak ostao bez posla

Tužna vijest iz Italije: Mihajlović otpušten

Bolonja je otpustila Sinišu Mihajlovića nakon lošeg starta sezone. Iako su najavili da će imati još dvije šanse u narednom periodu, to se nije desilo.


Tužna vijest iz Italije: Mihajlović otpušten
Foto: EPA

Nakon sastanka sa upravom srpski stručnjak napustio je italijanski klub. Saradnja je trajala tri godine, tokom kojih su zajedno prošli rezultatske uspone, padove, kao i njegovu borbu protiv leukemije.

Mihajlović je razriješen dužnosti nakon loših rezultata na startu sezone, jer njegov tim nije ostvario trijumf u prvih pet kola Serije A.

Mihajlović je na klupi Bolonje bio od 2019. godine, na njoj je odmah po dolasku napravio čudo i osvojio impresivnih 30 bodova u 17 utakmica, čime je sačuvao ekipu u Seriji A i dobio ugovor i za takmičarsku 2019/20. Nažalost, tog ljeta je objavio da boluke od leukemije, ali je i pored čestih odlazaka u bolnicu vodio tim i na daljinu i uspjevao da ga učini stabilnim članom Serije A, koji je bio prijetnja favoritima, a ujedno je razvijao mlade igrače.

Ipak ove sezone bolest se vratila a ekipa nije uspjela da se trgne pa je uslijedio rastanak, prenosi Srpskainfo.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services