Novac kao razlog

Trojac osumnjičen da je napao Dubičanina radi naplate duga

Radnici prnjavorske firme, Nemanja R. iz Laktaša, Nenad R. iz Banjaluke i Darko D. iz Prnjavora ispitani su u policiji zbog sumnje su da su napali vlasnika jedne dubičke firme u stečaju G.B., te ga povrijedili radi potraživanja duga prema njihovoj firmi, potvrđeno je „Glasu Srpske“.


Trojac osumnjičen da je napao Dubičanina radi naplate duga
Foto: mup.vladars.net

Tokom sukoba je došlo do pucnjave i utvrđeno je da je Nenad .R. ispalio hitac iz pištolja u vazduh. Kako se saznaje G.B. je povrijeđen i od njega je oduzet pištolj kao i od osumnjičenih koji je pucao.

Sukob desio juče, a kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, službenici Policijske stanice Kozarska Dubica postupili su po prijavi da je ispred kuće G.B. u Kozarskoj Dubici došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba.

“Prijavljeno je da je došlo do sukoba G.B. sa N.R. iz Laktaša, N.R. iz Banjaluke i D.D. iz Prnjavora, te da je jedno lice upotrijebilo vatreno oružje. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su kriminalističku obradu nad N.R., N.R. i D.D. zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda“- saošpšteno je iz PU Prijedor.

U saopštenju se dodaje da je kriminalističkom obradom uvrđeno da su osumnjičeni došli do kuće oštećenog u Kozarskoj Dubici sa namjerom regulisanja načina izmirenja potraživanja koje firma iz Prnjavora čiji su radnici osumnjičeni, ima prema firmi vlasništvo oštećenog.

Nakon verbalne svađe, fizički su napali Dubičanina nanijevši mu tjelesne povrede.

“Tokom sukoba osumnjičeni N.R. iz Banja Luke upotrijebio je vatreno oružje ispalivši jedan hitac u vazduh“-navodi se u saopštenju.

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor od osumnjičenog N.R. privremeno je oduzet pištolj glock kalibra 9 mm sa 13 komada pripadajućih metaka. Takođe, i od oštećenog G.B. oduzet je pištolj bereta kalibra 7,65mm sa sedam metaka.

“U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv N.R., N.R. i D.D. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela ugrožavanje sigurnosti, tjelesna povreda i pokušaj iznude“ – navode iz policije.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services