• Naslovna
  • Vijesti
  • Društvo
  • „Svi su oženjeni i imaju djecu“ Potresna ispovijest sestre Nenada (38) koji je nestao u Dunavu nakon prevrtanja čamca

„Svi su oženjeni i imaju djecu“

„Svi su oženjeni i imaju djecu“ Potresna ispovijest sestre Nenada (38) koji je nestao u Dunavu nakon prevrtanja čamca

Potresna ispovijest sestre Nenada (38) koji je nestao u Dunavu nakon prevrtanja čamca


„Svi su oženjeni i imaju djecu“ Potresna ispovijest sestre Nenada (38) koji je nestao u Dunavu nakon prevrtanja čamca
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Jedinica za bezbijednost na rekama od sinoć traga za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta.

Otac nestalog Nenada kaže da su tog dana njegov sin i trojica drugara otišli ujutru da roštiljaju.

Nenadova sestra je rekla da se njen brat tog dana našao sa prijateljima koje dugo nije vidio, pa su otišli da prave roštilj na Beloj steni.

– Ne znamo još ništa. U potragu su sa, prema Tamišu, krenuli i njegovi drugovi. Svi su uključeni u potragu. Mane je pod sedativima. Svi su oni oženjeni i imaju djecu – rekla je za Informer potresena sestra nestalog Nenada iz Ugrinovaca.

Mane K. je pregledan u Urgentnom centru. Navodno, dao je izjavu policiji ali nije mogao da kaže šta je bio razlog prevrtanja plovila.

Podsjetimo, Mane K. (37) jedini je uspio da ispliva na obalu nakon što se sinoć na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa. Sa Manetom su na čamcu bila i trojica njegovih drugara Miloš Marković (37), Nenad Trivković (35) i Milan Nikolić (36) za kojima se i dalje traga.

Dijelovi čamca koji se sinoć prevrnuo na Dunavu, a u kojem se nalazilo četiri momka, navodno su pronađeni.

– Na mjestu gdje je isplivao muškarac koji se bio na čamcu sa prijateljima, pronađeni su dijelovi tog čamca, ranac i još neki predmeti – navodi izvor Blica.

Kako je pisano, vremenski uslovi su i sinoć ali i jutros bili loši.

– Sinoć su bili veliki talasi, duvala je košava, a ovo je hladna i nepregledna rijeka – navodi izvor.

Mane se jedini ohrabrio da zapliva

Ranato Grbić, alas sa Dunava, ispričao je jutros da se pretpostavlja da je Mane jedini “osilio” da otpliva do obale, dok su se ostala trojica uhvatila za čamac nakon prevrtanja.

– Ovdje je bilo preko 25 policajaca koji su izašli na teren. Jutros je došao i brat jednog od nestalih momaka sa suprugom. Onda smo brat i ja krenuli sa njima u potragu lijevom obalom dok su isto riječna policija i žandarmerija bili u potrazi. Iz Pančeva je došlo 3-4 čamaca sa drugarima momaka. Sve je i dalje nezvanično, tu je i ekipa Sektora za vanredne situacije. Nadamo se najboljem. Juče je košava jako duvala, rijetko ko može taj čamac da pređe kako je uzak i plitak, a kako ih je bilo četvoro to je dodatna otežavajuća okolnost – rekao je Grbić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services