Odvojeno se vraćaju kući

Svetislav Pešić se ne vraća sa Eurobasketa sa ekipom

Neobična odluka Košarkaškog saveza Srbije da se delegacija vraća različitim letovima.


Svetislav Pešić se ne vraća sa Eurobasketa sa ekipom
Foto: MN PRESS

Srpski košarkaši eliminisani su sa Eurobasketa porazom od Italije u osmini finala, a taj poraz teško je pao čitavoj naciji. Reprezentativci koji su bili impresivni u grupnoj fazi takmičenje završavaju mnogo ranije nego što se očekivalo, a oni su već spakovali kofere i napustili Berlin.

Reprezentacija stiže u Beograd u ponedeljak oko 12 časova, a zanimljivo je da sa igračima nije doputovao selektor Svetislav Pešić! Iskusni trener predvodiće ostatak srpske delegacije i očekuje se da oni posebnim letom, nešto kasnije u toku dana, doputuju u Srbiju.

Najveća razlika biće u tome što košarkaši putuju direktnim letom Berlin – Beograd, dok će selektor Pešić i ostatak delegacije Košarkaškog saveza Srbije nešto kasnije preko Beča stići u srpsku prestonicu. Za sada nije poznato zašto reprezentacija Srbije putuje sa Evropskog prvenstva različitim letovima i zašto selektor nije u istom avionu sa košarkašima.

Podsjećamo, dio javnosti baš u Pešiću vidi krivca za neočekivano loš plasman na Eurobasketu, dok je selektor u prvoj izjavi nakon eliminacije govorio o problemima sa kojima se nacionalni tim suočio prethodnih dana.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services