Poseban dan

Stiže pun Mjesec 10. septembra, očekujte burne promjene

Saznajte šta donosi pun Mjesec 10. septembra svim horoskopskim znacima


Stiže pun Mjesec 10. septembra, očekujte burne promjene
Foto: YOUTUBE/TURKISH ENTERTAINMENT TV/SCREENSHOT

Ne propustite ovaj poseban dan! Ali, ne zaboravite da Mjesec ima ne samo svjetlu, već i tamnu stranu, upozoravaju astrolozi koji su otkrili šta nas očekuje tokom punog Mjeseca i kako da se ponašamo…

Ovo je vrijeme osvešćenja, kada će nešto što je do sada bilo skriveno izaći na vidjelo. Upravo to će vam pomoći da okončate neke probleme za koje niste imali rešenje. Horoskop kaže i da vjerujete svojoj intuiciji, da se ne plašite da razmišljate van okvira i djelujete spontano. Neka velika muka, za koju ste mislili da nema „lijeka“, riješiće se i vama će laknuti.

Realizacija nekih starih planova i ideja će se ubrzati, moguć je povratak na zadatke i projekte na kojima ste nekada radili, a sve kako biste ih usavršili. Stare saradnje se obnavljaju, a ovog puta će uroditi plodom – očekuje vas uspjeh.

Treba da budete oprezni ako se upuštate u neke nove projekte, bolje da ih odložite do 3-4. oktobra, kada Merkur počinje da povećava brzinu, krećući se u pravcu naprijed. Ali, ako morate da započnete neki novi posao ovih dana, ponašajte se kao da je riječ o testu koji treba da položite i uložite svu svoju snagu. Generalno, druga faza lunarnog ciklusa, koju otvara pun Mjesec, pogodnija je za dovršavanje starih stvari nego za započinjanje novih. Energija, koja je dostigla svoj vrhunac u vreme punog Mjeseca, počinje da jenjava i bledi do sljedećeg mladog Mjeseca. Ovaj period nije pogodan za ulazak u nove projekte.

Od 10. septembra do kraja mjeseca ponovo se aktivira konfliktni aspekt između Urana – planete inovacija, novih smelih ideja, slobode i novina – i Saturna, koji u astrologiji simbolizuje ograničenja, konzervativizam, kritiku i kontrolu. Uran zahtijeva obnovu, a Saturn želi da ojača i sačuva postojeće sisteme, što će za svakog značiti nešto drugo, bilo da je vezano za posao ili privatni život. Ovaj period može da nas podseti na događaje iz života koji su se desili u februaru, junu i decembru 2021.

Koje su opasnosti punog Mjeseca?
Ovaj aspekt ima značajan uticaj na naše emocije i psihu uopšte. U danima blizu punog Mjeseca, posebno osetljivi ljudi mogu da osjećaju da su preterano razdražljivi, anksiozni, da imaju poremećaj sna ili da su jednostavno emotivno nestabilni. Pun Mjesec razotkriva naše emocije, čineći nas nemirnim i razdražljivim, ali razum, posebno uoči početka retrogradnog Merkura, može da nas iznevjeri. Dajte sebi priliku da se odmorite, nemojte da budete previše zahtjevni prema sebi i ljudima oko sebe.

U danima blizu punog Mjeseca, obratite pažnju na svoje snove, jer mogu biti praktično proročki. Osobe sa hroničnim oboljenjima, posebno neuropsihijatrijskim poremećajima i oboljenjima kardiovaskularnog sistema, tih dana posebno treba da vode računa o sebi.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services