Skip to main content

Vjerovali ili ne

Šokantno saznanje: Evo ko je bio inspiracija ubici dece sa Vračara

Tragedija u Srbiji kakva se ne pamti, maloletni ubica je zavio Srbiju u crno, a iza svega kao inspiracija stoji-TikToker i njegov video


Šokantno saznanje: Evo ko je bio inspiracija ubici dece sa Vračara
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Među mladima popularni Vuk Vico napravio je jedan video koji je dete-ubica Kosta Kecmanović, čini se, više puta pogledao. Sadržaj koji propagira mržnju i poziva na ubistvo ekskluzivno je preneo portal Glas javnosti.

Maloletnik koji je hladnokrvno ubijao svoje školske drugove i radnika obzbeđenja imao je inspiraciju u ovakvom sadržaju. Ostaje da se vidi koliko je zaista ovo utemeljeno na istini, što je posao nadležnih organa, ali ne možemo a da se ne zapitamo kako je moguće da su ovakve stvari uopšte i dostupne našoj deci?

Danas se mladi poistovećuju sa likovima iz video-igrica, ulogama iz filmova, ali je i činjenica da žele biti poput onih koji imaju ogroman broj “folovera“ i armije “obožavaoca“ na društvenim mrežama, a Vuk Vico je, nema sumnje, jedan od njih i neko ko je “uzor“ mlađima od sebe.

Ne ulazeći preterano u polje za koje nismo nadležni, ne možemo a da ne postavimo par pitanja: Zašto bi nekome odgovaralo da za krvavi pir optuži TikTokera ? Ukoliko on i jeste inspiracija, da li je još neko umešan? Ako zaista jeste , zbog čega je onda Vuk Vico i dalje na slobodi?Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti