• Naslovna
  • Vijesti
  • Zabava
  • Sara Džesika Parker otkrila da je počelo snimanje nastavka serije „Seks i Grad“

Samanta se ne vraća ni u drugoj sezoni

Sara Džesika Parker otkrila da je počelo snimanje nastavka serije „Seks i Grad“

Sara Džesika Parker, producentkinja i glavna glumica kultne serije „Seks i grad“, objavila je na Instagramu da je krenulo snimanje nove sezone serije „End džast lajk det“, prošlogodišnjeg nastavka originalne serije.


Sara Džesika Parker otkrila da je počelo snimanje nastavka serije „Seks i Grad“
FOTO: HBOMAX/INSTAGRAM SCREENSHOT

Prva sezona serije podjelila je gledaoce dok se jednima dopala, pojedini stari fanovi nisu bili zadovoljni novim likovima, radnjom, ali ni time što se u seriji ne pojavljuje lik Samante Džouns, koju tumači Kim Katral.

U svakom slučaju, iz nedjelje u nedjelju, internet je non stop pričao o seriji.

Producenti su pred samo finale serije, koje se desilo 3. februara ove godine, rekli da nisu sigurni da li će biti nastavka, a HBO je potvrdio da je ovo bila najstrimovanija originalna serija produkcije do sada.

Zvanične stranice serije na društvenim mrežama, ali i HBO MAX striming servis, potvrdili su ranije da će serija biti obnovljena za drugu sezonu.

Sara Džesika je sada na Instagramu objavila fotografiju stranice na kojoj piše „End džast lajk det, sezona dva, epizoda prva“, čime je naznačila da je snimanje serije započeto.

Fanovi spekulišu da bi se nakon Zvjerkine smrti u prvoj sezoni sada mogao vratiti Ajden, druga najveća ljubav Keri Bredšo.

Fanovi s nestrpljenjem čekaju da vide i u kom će se smijeru nastaviti Mirandin život, nakon njene spoznaje da je lezbejka.

U drugoj sezoni serije bismo trebali da vidimo i na koji će se način Šarlot snaći sa novonastalim problemima u svojoj porodici.

Ono što je sigurno jeste da se Kim Katral, koja je tumačila lik Samante, neće vratiti ni u drugoj sezoni, prenosi Nova.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services