Kako će na nas da utiče retrogradni Merkur?

Pun Mjesec u Ribama stiže 10. septembra, a ova 3 znaka čeka potpuna drama

U septembru će čak šest planeta ići retrogradno, a čeka nas i ozloglašeni retrogradni Merkur, no uprkos tome septembarski pun Mjesec je sjajno vrijeme da se opustite u svom malom svijetu, te da se fokusirate na svoja očekivanja, želje i snove.


Pun Mjesec u Ribama stiže 10. septembra, a ova 3 znaka čeka potpuna drama
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovog mjeseca pun Mjesec na nebu će se pojaviti 10. septembra, a ova mijena nas motiviše da se pripremimo i oformimo planove za promjenu sezone.

Iako je pun Mjesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima.

Bilo kako bilo, pun Mjesec će kao i uvijek donijeti pomalo drame, posebno za sljedeća tri znaka Zodijaka:

Blizanci

Ovo je vrlo važan period za vašu karijeru i imidž u javnosti, pa je moguće da ćete osjećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu. Ovo će za vas biti period prepun akcija i možda ćete se osjećati prinuđenim da napravite velike, ključne poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije se smirite i prologirajte što je duže moguće donošenje krucijalnih odluka, piše “Bustle”.

Djevica

Pun Mjesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vrijeme retrgoradnog Merkura. Ovo je prilika da testirate koliko ste čvrsti kada je riječ o razvoju zdravih odnosa. Ova mijena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare argumente koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred. Vjerovatno ćete biti zbnjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mjesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriti da neko nije ono što se zamišljali.

Ribe

Ovaj pun Mjesec obilježiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživjećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osjetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osjećate i potrudite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti – to je recept za “katastrofu”, piše Žena.Blic.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services