Skip to main content

„Pravim se da je sve normalno, a želudac mi igra“

„Pravim se da je sve normalno, a želudac mi igra“ Učiteljica herojski zaštitila djecu tokom krvavog pira

Tragedija je danas zadesila OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kada je učenik (14) ubio hicima iz pištolja osmoro djece, čuvara i ranio šestoro ljudi. U ovakvoj situaciji kada su djeca, ali i odrasli paničili tokom i nakon krvavog pohoda K.K. (14), jedna učiteljica je bila dovoljno prisebna da zaštiti djecu na najbolji mogući način.


„Pravim se da je sve normalno, a želudac mi igra“ Učiteljica herojski zaštitila djecu tokom krvavog pira
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Tako je, tvrdi korisnik Tvitera, jedna učiteljica iz ove osnovne škole izvela djecu na sigurno u park kod Manježa i objasnila im da je u pitanju vježba. Bez bilo kakvog uznemiravanja, a djeca su ostala bezbrižna kako i treba da bude.

– Klinac mi ide u Ribnikar. Palim telefon, gori. Krećem ka školi, stiže poruka od učiteljice da je izvela djecu u park kod Manježa. Stižem u park dječaci igraju fudbal. Pravim se kao da je sve normalno, dok mi želudac igra. Učiteljica zadržala prisebnost i rekla im da je vježba u pitanju – napisao je ovaj uznemireni otac i dodao, piše Blic.

– Učiteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoći i policije. Djeca i roditelji okolo plaču. Ne mogu da vam opišem osjećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada neće dogoditi. Tek sada, kada je klinac kući, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti