Kraj talačke krize

Policija nakon 4 sata uspjela da savlada otmičara

Puna četiri sata trajala je drama na Karaburmi u Ulici Micka Krstića 1 u Beogradu, gdje je Stevan J. (26) uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje Slobodana Trifunovića (65) i sve vrijeme mu drži nož pod grlom. Talačka kriza je okončana, a policija Stevana upravo odvodi.


Policija nakon 4 sata uspjela da savlada otmičara
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Nezvanično, policija je uspjela da savlada otmičara. Nema povrijeđenih.

Stevan je doživio nervno rastrojstvo. Danima bio loše, a koliko je u teškom stanju sada govori podatak da mladić trenutno nikoga ne prepoznaje.

– Bio je paranoičan danima. Ni ne preoznaje čovjeka kojeg je uzeo za taoca. Ne prepoznaje nikoga. Sa Slobodanom nije bio u sukobu – kaže za Blic izbor blizak istrazi.

Slobodanova partnerka je u šoku i suzama stigla na lice mjesta, gdje se odvija prava drama.

Na mjesto talačke krize stigle su i porodice nasilnika i taoca koji razgovaraju sa pripadnicima MUP.

– Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji – kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1na Karaburmi i sve vrijeme mu drži nož pod grlom.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services