Akcija za pohvalu

Pale: Srbi za Srbe kad je najpotrebnije

Porodici Dimić renovirana kuća zahvaljujući inicijativi organizacije Srbi za Srbe koji su, humanitarnim radom zajedno sa ljudima dobre volje učinili da najmlađi ukućani osmjehom ukrase lica.


Pale: Srbi za Srbe kad je najpotrebnije
Foto: Fejsbuk

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pomogla je renoviranje kuće porodici Dimić iz Sumbulovca.

“Velika briga koja se nadvila nad porodicom Dimić iz Sumbulovca blizu Pala riješena je kada je Humanitarna organizacija Srbi za Srbe u saradnji sa ljudima dobrog srca odlučila da porodici renovira kuću! Radovi su obuhvatili postavljanje laminata, zamijenu stolarije i instalacija u kuhinji, izradu kupatila i septičke jame, izlivanje trotoara i ploče za šupu koju će porodica sama dovršiti, postavljanje fasade, kao i nabavku električnog šporeta.

Porodicu čine Vladimir, Mlađenka, Svjetlana (12), Vasilije (4) i Maša (1). Otac radi na benzinskoj pumpi, dok je majka nezaposlena jer ima oštećenje vida, pa bez naočara praktično ne vidi. Nažalost, bolest nije zaobišla ni malog Vasilija koji ima ugrađen šant. Imao je tri operacije i trenutno na svakih šest mjeseci moraju da idu na kontrole i snimanje glave. Pošto žive u podnožju manjeg brda koje je prepuno vode, imali su velikih problema sa poplavama.
Dom koji je nekada bio bez najosnovnijih uslova za život, sada je sve ono što bi poželjelo svako dijete!“ navodi se u objavi ove organizacije na FB nalogu.

Ovakve aktivnosti dokazuju i pokazuju da itekako postoji solidarnost i volja da se pomogne onome kome je pomoć potrebna.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services