Naš grad bogatiji za još jednu knjižaru

Otvorena knjižara u Istočnom Novom Sarajevu

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo otvorio je u danas u ovoj opštini knjižaru, 21. po redu u Republici Srpskoj.


Otvorena knjižara u Istočnom Novom Sarajevu
Foto: palelive.com

Direktor Zavoda Bojan Đenić rekao je da je Istočno Sarajevo grad koji se najviše i najbrže širi, da su škole i vrtići „tijesni“ za đake, tako da je i knjižara koja se nalazi u zgadi Uprave odavno postala mala za građane.

„Zato smo se odlučili da otvorimo još jednu knjižaru. Trudili smo se da ona ima malo drugačiji koncept, da se nađe za svakoga po nešto“, izjavio je Đenić novinarima prilikom otvaranja ovog objekta.

On je dodao da je u ponudi za svakoga po nešto – veliki izbor beletristike, udžbenika za osnovno i srednje obrazovanje, školski pribor, putni i poklon program, kancelarijski materijal.

Foto: palelive.com

Đenić je zahvalio rukovodstvu grada Istočno Sarajevo za veliku podršku koju daje Zavodu za udžbenike, uz nadu da će dobra saradnja biti nastavljena.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić rekao je da je Zavod jedna od najznačajnijih institucija u gradu i da daje nemjerljiv doprinos ne samo lokalnoj zajednici već cijeloj Republici Srpskoj.

Foto: palelive.com

On je napomenuo da je Istočno Novo Sarajevo sredina koja se razvija, u kojoj se otvara značajan broj poslovnih objekata, ali ne ovog tipa i da je veoma značajno da tu dolaze ljudi svih generacija.

Ćosić je ubijeđen da Zavod na ovaj način istinski ispunjava svoju misiju – da unaprijedi i obogati život stanovnika u onom dijelu u kom obavlja svoj posao, a nada se i da će u cijeloj Republici Srpskoj otvarati ovakve knjižare.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services