• Naslovna
  • Vijesti
  • Društvo
  • Određen pritvor osumnjičenim Crnogorcima: Među njima nekoliko policijskih službenika

Određen pritvor osumnjičenim Crnogorcima

Određen pritvor osumnjičenim Crnogorcima: Među njima nekoliko policijskih službenika

Podgorički Viši sud odredio je pritvor do 30 dana licima osumnjičenim da su bila dio kriminalne organizacije, među kojima je ima i bivših policijskih službenika.


Određen pritvor osumnjičenim Crnogorcima: Među njima nekoliko policijskih službenika
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ/RINGIER

Iz Specijalnog državnog tužilaštva saopšteno je da je Viši sud prihvatio prijedlog ovog tužilaštva za određivanje pritvora osumnjičenima za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, pranje novca, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

Više osoba, među kojima je i nekoliko bivših policijskih službenika, uhapšeno je 16. marta zbog sumnje da su sarađivali sa kriminalnim klanom.

Jedan od uhapšenih je Podgoričanin Vladimir Bajčeta, poznat po vezama sa Pljevljacima Darkom i Duškom Šarićem, kome je godinama bio tjelohranitelj.

Priveden je i inspektor u Sektoru za borbu protiv droge u Kotoru Milan Popović.

Navodni kontakti uhapšenih sa kriminalcima otkriveni su na presretnutoj Skaj komunikaciji, koju je crnogorskim istražiocima dostavio Europol.

Zbog sumnje da je sarađivao sa kriminalnim kavačkim klanom, ranije je uhapšen i službenik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Stojanović.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services