• Naslovna
  • Vijesti
  • Politika
  • „Očekujemo pobjedu Petrovića“ Miličević poručuje da se SDS maksimalno angažovala oko referenduma

„Očekujemo pobjedu Petrovića“

„Očekujemo pobjedu Petrovića“ Miličević poručuje da se SDS maksimalno angažovala oko referenduma

Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima i zato je potrebno da stanovnici Bijeljine u nedelju 19. marta glasaju protiv opoziva i omoguće gradonačelniku Ljubiši Petroviću da nastavi raditi u korist stanovnika Bijeljine.


„Očekujemo pobjedu Petrovića“ Miličević poručuje da se SDS maksimalno angažovala oko referenduma
FOTO: SDS

Poručeno je ovo sa sjednice Predsjedništva Srpske demokratske stranke koja se danas održava u Bijeljini.

V.d. predsjednika SDS Milan Miličević rekao je da je ta stranka potpuno spremna u organizacionom smislu i da je obezbijedila kompletnu logistiku organizacije za dan održavanja referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

– SDS je maksimalno angažovana, ne samo danas, nego poslednjih nekoliko mjeseci ovde u Bijeljini preko Gradskog odbora SDS. Ozbiljno smo pristupili kampanji i predkampanji i naravno organizaciji za izborni dan. To su  one standardne stvari koje su vezane za pokrivanje svih biračkih mjesta članovima biračkih odbora, akreditovanim posmatračima i svega onoga što čini kontakt sa biračima – istakao je Miličević.

Napravili smo, dodaje on, odličnu organizaciju u kojoj svako zna šta treba da radi.

– Ja sam zadovoljan svim tokom predizbornog perioda i svim skupovima. Imam pozitivan utisak kada je u pitanju i reakcija birača i vidi se da Bijeljina ima poseban afinitet i emociju prema SDS danas kao što je imala i prethodnih decenija – istakao je Miličević.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je pozvao stanovnike Bijeljine da u što većem broju izađu na glasačka mjesta i glasaju protiv njegovog opoziva kako bi zajedno nastavili graditi i razvijati ovaj grad.

– To ćemo raditi  na bazi ovih istinskih vrijednosti i svemu onom što smo pokazali boreći se proti ovog nakaradnog režima i boreći se protiv kriminala i korupcije – naveo je Petrović. Pozvao je sugrađane da se u što većem broju pojave na biralištima i da glasaju po svom ubjeđenju, savjesti i mišljenju.

– Kako bismo već od 20 marta nastavili da gradimo našu budućnost, da  radimo transparentno i da nastavimo našu borbu protiv kriminala i korupcije – istakao je Petrović.

On je poručio da će zajedno sa građanima da gradi Bijeljinu na bazi istinskih vrijednosti.

– Nastavljamo borbu protiv svih društveno negativnih pojava, korupcije i kriminala. Pokazali smo da tako dolaze rezultati i u smislu stabilizacije rada javnih preduzeća i naravno i kada se budžetom raspolaže na jedna transparentan način. Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima, javnim nabavkama i svemu onom što znači otimanje i krađa javnog novca – izričit je Petrović.

On je ovom prilikom, pored građanima Bijeljine, izrazio zahvalnost svim saborcima iz SDS na podršci koju mu pružaju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services