Jedni će se zaljubiti, a drugi obogatiti

Numerološka prognoza za 3 mjeseca

Saznajte kakva će vam biti naredna tri mjeseca.


Numerološka prognoza za 3 mjeseca
FOTO: SHUTTERSTOCK

Uveliko smo u septembru i brojimo posljednje dane do početka jeseni.

Novo godišnje doba mnogima će biti novi početak, donijeće mnogo izazova, ali i poteškoća, ali i period blagostanja i harmonije.

Sve će to imati velikog uticaja na ljubavne, porodične i prijateljske odnose, na motivaciju i raspoloženje.

Numerolozi su otkrili kakvu energiju nose septembar, oktobar i novembar i kakve su prognoze u oblasti ljubavi i karijere.

Septembar

Ovaj mjesec donosi velike promjene u životu svakog od nas, naročito po pitanju partnerstva, ljubavi i prijateljstva. Neko će ojačati svoj odnos s partnerom, neko ga raskinuti zauvijek. U poslovnoj sferi velike su šanse za nove saradnje, za nove perspektive, naročito ako je s druge strane uspješan muškarac. Zahvaljujući svojoj energiji, septembar će mnogima omogućiti napredovanje u karijeri, popravljanje materijalnog položaja. Najvažnije što treba da uradite u ovom mjesecu jeste jačanje odnosa – porodičnih, prijateljskih, ljubavnih, ali i poslovnih. Pokušate da prihvatite različitosti i da sa drugima nađete zajednički jezik.

Oktobar

Ovaj mjesec biće u znaku porodice i doma. Pod uticajem njegove energije, mnogi parovi poželjeće da se skuće, da kupe ili iznajme stan, da riješe svoje stambeno pitanje i sviju topli dom. Drugi će se odlučiti za renoviranje, ali generalno gledano, mjesec donosi sreću i blagostanje. U oblasti karijere, mnogi će upravo u oktobru dobiti šansu da napreduju, da savladaju neku novu vještinu…Imaćemo želju da radimo, bićemo motivisani, strpljivi, riješeni da se izborimo sa svim teškim situacijama.

Novembar

Ovo je mjesec savladavanja teškoća, samim tim i za pokazivanje izdržljivosti, jake volje, neodustajanja. Na sve što vam ne odgovara sada treba da reagujete, da se pobunite, naročito ako vas neko povrijedi ili ponizi. Sada imate šansu da zablistate, da javno nastupite i pokažete koliko vrijedite i šta znate. Moguće da će neko pokušati da stane na put vašem uspjehu. Takođe, ovaj mjesec donosi energiju partnerstva u ljubavi. Ako ste sami, sada je pravi trenutak da upoznate nekog zanimljivog, piše Superžena.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services