Djevicama slijedi priliv novca, Ribama nova karijera

Novčani horoskop za jesen

Planete vam predviđaju uzbudljiv period koji dolazi.


Novčani horoskop za jesen
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost. Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Bik

Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vrijeme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte pretjerivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

Rak

Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da se isplati. Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svjež vazduh sa puno mira. Vjerujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

Lav

Lavovi će imati period sa puno promijena. Moguće je da ste u posljednjim danima oskudevali kada je riječ o novcu i stvarima koje želite, ali sada se situacija mijenja. Očekuju se redovna primanja gotovine koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Ponašajte se odgovorno prema finansijama.

Djevica

Tokom jeseni možete imati uspjeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osjetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami riješiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa svojom porodicom.

Vaga

Mogući su problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu da presuše. Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. Ne očajavajte, u novembru će sve doći na svoje i tada možete ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.

Škorpija

Očekuje vas potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i doslijedno krenite ka svojim ciljevima. Uživajte u bojama, jesenjim tonovima, unesite ih u svoj prostor, garderober – ovo vas može motivisati da rastete i napredujete.

Strijelac

Ove jeseni možete sebi priuštiti prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom i nastavite da kreirate uspjeh. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac

Jesen će za vas biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali prijatna kupovina neće nanijeti veliku štetu vašem novčaniku. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru će vam prijati odmor sa porodicom.

Vodolija

Tokom jesesni postoji niz finansijskih nesupjeha. Posmatrajte svoj plan i prilagodite se svemu što se dešava. Neke promjene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do finansijskog disbalansa, porodica i prijatelji mogu pomoći da prebrodite ove teškoće.

Ribe

Jesen vas motiviše da se fokusirate na karijeru. Sada nije najbolje vrijeme za promjene i ishitrene odluke. Zatražite savjet od nekoga kome vjerujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv. Kada imate dobar plan, manji je rizik da će biti dugova i finansijskih teškoća, piše Superžena.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services