Nešić u posjeti Brčkom

Nešić: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele

„Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, za nove puteve, mostove, aerodrome i infrastrukturu. To smo pokazali da znamo da radimo. Dok drugi grade političke barijere DNS će ih rušiti i povezivati ljude“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.


Nešić: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele
FOTO: DNS

„Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, za nove puteve, mostove, aerodrome i infrastrukturu. To smo pokazali da znamo da radimo. Dok drugi grade političke barijere DNS će ih rušiti i povezivati ljude“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Brčkom, koje je obišao zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.
Nešić je istako da više poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini znači više glasova za izgradnju 1000 stanova za mlade bračne parove i i za nacionalne plate za majke četvoro i više djece.

„Treći put DNS-a je put ekonomski jake Republike Srpske koja ima godišnji rast od 5% i koja može osloboditi od poreza i doprinosa svakog privrednika koji zaposli 30 novih radnika. To je put koji će omogućiti Brčkom da bude prava tačka povezivanja i privredni centar koji na najbolji način koristi svoj položaj“, naglasio je predsjednik DNS u Brčkom.
Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima konkretan plan razvoja, a ne prazne priče.
„Glas za DNS je glas za 100 milona KM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa. Mi moramo iskoristiti potencijale koje nam je Bog dao i podržati ljude koji žele da razvijaju privredu, a DNS ima i plan i kvalitetne kadrove za to“, naveo je Jovičić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services