Nešić u Potkozarju

Nešić: Glas za DNS je glas za podršku domaćem i sigurnu budućnost

„Potkozarje je simbol vrijednog rada i dobrih domaćina. Podrška domaćem, podrška našim poljoprivrednicima i radnicima je ulaganje u sigurnu budućnost“, rekao je kandidat DNS za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić. Predsjednik DNS obišao je Potkozarje i razgovarao sa ljudima o uslovima za život i programu DNS za podršku domaćim proizvođačima.


Nešić: Glas za DNS je glas za podršku domaćem i sigurnu budućnost
FOTO: DNS

„Potkozarje je simbol vrijednog rada i dobrih domaćina. Podrška domaćem, podrška našim poljoprivrednicima i radnicima je ulaganje u sigurnu budućnost“, rekao je kandidat DNS za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.
Predsjednik DNS obišao je Potkozarje i razgovarao sa ljudima o uslovima za život i programu DNS za podršku domaćim proizvođačima.
„Čitav svijet trenutno govori o energetici i hrani dok se kod nas političari bave samo svojim stranačkim interesima. DNS je ozbiljna stranka kojoj je uvijek interes naroda iznad stranačkog interesa i stranka koja razumije ozbiljnost trenutka u kom se kampanja odvija. Zato mi pričamo o planu, o mjerama koje će dovesti do rasta BDP od 5%, prosječnih plata na 2000KM i penzija na 1000KM, i koje će povećati kupovnu moć stanovništva.“, istakao je Nešić.
Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima realan plan za obnovu Republike Srpske, a ne prazne priče.
„Glas za Treći put DNS-a je glas za jedinstvo, za razvoj Republike Srpske i glas za ostanak naroda na našim ognjištima. Konkrentim mjerama koje nudimo stvorićemo uslove da njive, koje su neiskorištene zbog nebrige aktuelne vlasti i jako lošeg odnosa prema našem seljaku, koji nas je hranio u toku rata i koji je sa nama rame uz rame stvarao i branio Republiku Srpsku, već sljedeće godine budu prepune domaćih plodova koje će hraniti i Srpsku, ali i region“ poručio je Jovičić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services