„Plan DNS-a nisu bajke i šarene laže“

Nešić: Glas za DNS je glas za plan razvoja i glas protiv podjela

Nešić je istakao da više poslanika DNS-a u Skupštini znači snažniju borbu za ove mjere i pozvao građane da pored podrške njemu kao članu Predsjedništva BiH ne zaborave da je i podrška kandidatima DNS za poslanike jednako važna.


Nešić: Glas za DNS je glas za plan razvoja i glas protiv podjela
FOTO: DNS

„Zbog podjela i pritisaka, koje nameću već 16 godina, ljudi okreću glavu od politike i gube vjeru u bolje sutra. To nije naš put. Mi se bavimo mjerama za razvoj privrede koje će obezbijediti godišnji rast od 5%. Glas za DNS je glas za plan razvoja i glas protiv podjela“, naveo je predsjednik DNS, Nenad Nešić.

Nešić, koji je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH naglasio je da plan DNS-a nisu bajke i šarene laže već mjere zasnovane na potencijalima i potrebama Republike Srpske.

„Niko me ne može ubijediti da zemlja koja je 51% pod šumom, koja ima Unu i Drinu, Semberske oranice, Kozaru i Romaniju i rudna bogatstva ne može bolje. Može i mora. Plan DNS-a je plan izdvajanja 100 milona KM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa, pa od tog novca možemo razviti industriju namještaja umjesto što pridajemo drvo kao sirovinu a uvozimo preskup namještaj“, rekao je predsjednik DNS.

Nešić je istakao da više poslanika DNS-a u Skupštini znači snažniju borbu za ove mjere i pozvao građane da pored podrške njemu kao članu Predsjedništva BiH ne zaborave da je i podrška kandidatima DNS za poslanike jednako važna.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services