Jasna poruka

Nešić: Bakire, davno je prošlo vrijeme sultana i otimanja srpske zemlje

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić poručio je lideru SDA da mu BiH nije babovina niti privatna svojina da on bilo kome ponavlja citat Mustafe Cerića da ”može ići ako mu se ne sviđa BiH, ali da zemlje može ponijeti koliko na cipelama”.


Nešić: Bakire, davno je prošlo vrijeme sultana i otimanja srpske zemlje
Foto: Fejsbuk

”Znam da se poistovjećuje sa Osmanlijama, ali davno je prošlo vrijeme sultana, begluka i otimačine srpske zemlje. Doduše, i sada SDA nastoji otimati srpsku zemlju u Federaciji, a Izetbegović bi očito volio da nema Srba a da sve njihovo njemu ostane”, kaže Nešić.

Lider DNS-a pozvao je Centralnu izbornu komisiju da reaguje da Izetbegovićev govor mržnje i izrekne mu sankcije.

”Bakir Izetbegović ne može urediti ni svoju kuću niti se šta pita u njoj. Dobro je da mu se otmu ovakve izjave koje nas upozore da moramo uvijek biti otvorenih očiju. Jasno je da on ne odustaje od ciljeva Islamske deklaracije, što vodi topljenju BiH. Iako se voli busati i svojatati BiH, tvrdim da nema većeg neprijatelja BiH od Bakira Izetbegovića. Upravo ovakve izjave su uzrok što ni Srbi ni Hrvati BiH ne doživljavaju s emocijama”, ocijenio je Nešić.

On ističe da su ovakve poruke najbolji putokaz srpskom narodu koliko je važno da čuvamo Dejtonski mirovni sporazum.

”Nema jačeg garanta za očuvanje naše Republike Srpske do Dejtonskog sporazuma. Valjda nam je svima jasno da bi se bez njega desio novi srpski egzodus kojim nam prijeti Izetbegović. Neka drži prste dalje od Republike Srpske da ih ne bi polomio!”, poručio je predsjednik Nešić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services