„Ožalošćeni“ Čačani se oprostili od preminule engleske kraljice

Neobična čitulja izazvala lavinu komentara

Od engleske kraljice koja je preminula prije sedam dana oprostio se čitav svijet, a sada su to uradili i Čačani jer je u samom centru grada, na nekoliko mjesta gdje je predviđeno da se zalijepe umrlice osvanula i ona upućena ovoj najudugovječnijoj vladarki.


Neobična čitulja izazvala lavinu komentara
FOTO: RINA

Običaj nam je da uprvo na tim stubovima vidimo ko je napustio ovaj svijet, a ovo što smo vidjeli jutros nas je poprilično iznenadilo. Jer, najvjerovatnije je u pitanju šala pojedinaca, a mislim da smrt nije nešto sa čim se treba šaliti – kaže za RINU Čačanka koju smo zatekli na autobuskom stajalištu u čijoj neposrednoj blizini je zalepljena umrlica kraljici Elizabeti.

Osim dobro poznatih informacija o datumu rođenja i smrti,fotografije kao i datuma sahrane na kraju ove neobične umrlice stoji da su ožalošćeni “Čačani, poštovaoci lika i djela potonje kraljice”.

– Meni je ovo potpuno razumljivo. Vjerovatno su to pojedinci koji prate život kraljevske porodice. Možda ih je vijest o kraljičinoj smrti zaista rastužila i željeli su da joj požele posljednje zbogom – kaže drugi žitelj grada na Moravi.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services