Kažu da su ovi datumi najpogodniji da zamislite želju

Najsrećniji dani u septembru

Za samo dva dana čeka nas zanimljiv tranzit, Mjesec će biti u znaku Riba, kažu da je tada dobro zamisliti želju, i to neće biti jedini datum ovog mjeseca „pogodan za čuda“.


Najsrećniji dani u septembru
FOTO: SHUTTERSTOCK

Mjesec tog dana prolazi kroz sazvežđe Riba. Oosbe rođene u ovom znaku biće emotivnije nego inače, ali će i svi ostali biti osjetljiviji i na dobre i na loše stvari.

Nažalost, tog dana bićemo podložniji uticaju drugih, pa se može dogoditi da budemo žrtve određenih obmana odnos prevara.

Možemo i da lako zapostavimo bitne stvari pa da vidimo samo ono što bismo željeli da primjetimo. Okrenućemo se mašti, jer ovaj tranzit čini težim suočavanje sa realnošću. Preporuka je da se tog dana okružimo dragim ljudima.

Bićemo pritom i podložniji romantici, platonskim vezama ali i generalno, ljubavi.

Mjesec u Ribama donosi i pojačau potrebu za podrškom drugih ili pak vi sami možete poslužiti kao rame za plakanje dragoj osobi.

Kažu da će dan biti idealan za nježne riječi – više nego ostali dani.

Istovremeno, dan je kao stvoren za čuda, smatraju poznavaoci astrologije pa kažu: “Poželite nešto, velike su šanse da će vam se to i ostvariti”.

Ovaj tranzit naročito će osjetiti osobe sa natalnim Mjesecom u Ribama, Raki i Škorpiji, oni koji u natalnoj karti imaju aspekt “Mjesec u konjukciji sa Neptunom”, kao i oni čija se planeta osjećanja nalazi u 12. kući.

Kako kaže astrologija, dani kada je takođe dobro zamisliti želju zbog pozicija na nebu pogodnih za ostvarivanje iste jesu sljedeći datumi:

13. i 14. septembar – kada će Mjesec biti u znaku Bika;

19. septembar – kada će se Mjesec nalaziti u znaku Raka;

29. septembra – kada će Mjesec biti u Škorpiji, a Venera u Vagi, piše Žena.Blic.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services