„Iskreno mi je žao, htio sam pomoći Goranu, ali bilo je kasno“

Načelnik Prnjavora Darko Tomaš o smrti mladog zaštitnika životinja

Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća – rekao je za Srpskainfo načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića posljednji put vidio u srijedu, dan prije samoubistva.


Načelnik Prnjavora Darko Tomaš o smrti mladog zaštitnika životinja

Bio sam u Šibovskoj, prišli su mi Goran i njegova majka i zatražili pomoć. Mladić je bio zabrinut zbog svojih pasa, jer je Komunalna policija odlučila da oni budu premješteni – priča Tomaš za Srpskainfo.

Dodaje da je mladiću obećao pomoć i da je izgledalo da je sve u redu i da će se problem riješiti ubrzo i na najbolji mogući način.

– Rekao sam mu da ne brine, da mu niko neće oteti njegove pse, ali da ih mora iz naselja preseliti na drugu lokaciju. Predložio sam da ih smjesti na jednu poljanu, pola kilometra od njegove kuće, to je državna zemlja – kaže Tomaš.

Mladić mu je rekao da bi to rado urado, ali da nema novaca, a da mu za preseljenje pasa treba više od 1.000 KM.

– Ja sam mu rekao da podnese zahtjev za pomoć od 2.000 KM i da će mu to opština odmah isplatiti. Goranova majka je bila s njim, može posvjedočiti da je bilo baš ovako kako pričam – kaže Tomaš.

Nažalost, zahtjev za finansijsku pomoć Goran nije stigao da pošalje u opštinu. Dan kasnije presudio je sam sebi. Majka ga je našla obješenog u plasteniku u četvrtak naveče.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services