Talentovana estradna umjetnica

Mlada pjevačica završila u bolnici, otakazala nastupe

Krstinja Todorović ovog ljeta imala je naporan tempo, a pored toga imala je i privatnih obaveza, što se odrazilo na njeno zdravlje.


Mlada pjevačica završila u bolnici, otakazala nastupe
Foto: Printskrin/jutjub

Pjevačici je opao imunitet, zatim je zaradila infekciju, zbog čega je juče i završila u bolnici.

Fotografijom iz bolničke postelje zabrinula je fanove na društvenim mrežama, a sad je za Grand Online otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju.

“Pokosilo me je, imam neku bakteriju i narednih sedam dana moraću da primam infuziju. Nevjerovatano kakav osjećaj, teško mi je, nemam uopšte snage, malaksala sam i iscrpeljena“ – izjavila je Krstinja i istakla da joj podršku pružaju sestre, brat i tata. Za sad se nada da će biti dobro, ali do tad moraće da otkaže sve zakazane nastupe. Morala sam da otkažem ovaj vikend jer zbog bolesti ne mogu da pjevam. Nadam da ću se kroz nedjelju dana vratiti svakodnevnim obavezama. Iskreno se nadam da ću se brzo oporaviti“– optimistična je rekla pjevačica koja je tokom ljeta govorila o svom zdravstvenom stanju nakon operacije želuca i uklanjanja viška kože.

“Odlično se osećam, zdravstveno sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Estetske operacije su zaista prošle bez ijedne komplikacije, a bili su zahvati koji nisu ni malo bili jednostavni. Iskreno, osjećam se da sam nešto radila, ali jako se lijepo oporavljam. Najbitnije je da dok pjevam ne osjećam nikakve tegobe, sve je super“ – rekla je ljetos Krstinja i priznala da se zaljubila, što joj daje poseban elan da bude još bolje.

“Postoji jedna lijepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmjeh govori više od hiljadu riječi. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu“ – priznala je ona za “Grand online”.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services