Skip to main content

Estrada

Mitar Mirić poručio Đaniju: Gdje ćeš biciklom na Rusiju

Posljednjih nekoliko dana na estradi bukti pravi rat između Radiše Trajkovića Đanija i Mitra Mirića.


Mitar Mirić poručio Đaniju: Gdje ćeš biciklom na Rusiju
Foto: Damir Dervišagić

Đani je kolegu žestoko isprozivao i izvrijeđao u jednom intervjuu. Iako je planirao da se ovim povodom ne oglašava, Mitar je ipak odlučio da odgovori kolegi u svom stilu i time stavi tačku na sukob.

“Nemam ništa protiv tog čovjeka. On se navrzao na mene još odavno. Umjesto da mi se izvini, on me i dalje napada i vrijeđa. Đani je opsjednut mnome! Ne znam zašto to radi. Sigurno je ljubomoran i zavidi mi na uspjehu. Čujem da pjeva moje pjesme na svojim nastupima. On pjeva 50 odsto mojih pjesama jer on nema svojih hitova. Preporučio bih mu da još uči moje pjesme, jer ih još nije savladao. Priča da sam budala i da sam propao. Nikad se nisam zakačio ni za koga, pa ni za njega. Kaže da mu se nekad javim, a nekad ne javim… Ja njega ne viđam, valjda on treba meni da se javi. Mitar je institucija za njega! Ne volim to da kažem, ali to je tako. Nek se i on održi 40 godina kao što sam ja. Gdje će on biciklom na Rusiju! To je sudar Davida i Golijata. Poštujem svačiju karijeru. Gdje bi išlo da ja napadnem, na primjer, pokojnog Tozovca“ – poručio je uz osmijeh Mitar.

Podsjetimo, Đani nije birao riječi o Mitru, te već duže vrijeme estradom kruži priča da folker ne može da podnese starijeg kolegu, piše Kurir.

“Mitar Mirić je propao odavno i cijela njegova karijera. On je obična budala! Prvo priča sa mnom, imamo super odnos, a već u sljedećem trenutku me napada što mu se ne javljam, a on prvi to radi! Čovjek ima dobre pjesme, to sve stoji i redovno ih pjevam na tezgama. Međutim, ima tih kolega koji na sve misle, samo ne na karijeru. Mitar se bavi time šta rade klinci, šta rade Buba i Džala. To komentariše umjesto da gleda svoja posla! Kad smo bili u jednom hotelu, njega ne bi niko primjetio da ja nisam bio tu“ – ispričao je Đani.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare