Otvorio dušu

Milan Popović: Dijete će pripasti meni

Pjevačicin nekadašnji izabranik smatra da samo vrijeme ništa neće moći da ispravi, već da je struka njihova slamka spasa


Milan Popović: Dijete će pripasti meni
Foto: RAS SRBIJA

Pošto su u javnost isplivali detalji sukoba pjevačice Severine i njene sestre Marijane, te njihovog fizičkog obračuna, štampu ponovo pune i razni natpisi o njenom odnosu s bivšim izabranikom Milanom Popovićem s kojim je dobila sina Aleksandra.

Razlog tih naslova je to što je njena sestra poslije drame počela da pominje razne nesuglasice nekadašnjih partnera, pa i supruga Igora Kojića. Milan je najpre otkrio da li mu je žao što je sa Severinom bilo šta imao.

“Ja sam vjernik i sve što se događa u našim životima shvatam kao jedno iskustvo, lekciju koja je u svakom slučaju korisna za naš dalji život. Tako isto i ovu vezu smatram kao jedno korisno iskustvo, kakvo god da je bilo i iz toga sam mnogo naučio i kasnije mi se u životu mnogo lijepih stvari događa zahvaljujući tom iskustvu“ – rekao je on, a onda dodao da li smatra da vremenom može da riješi razmirice sa Severinom.

“U ovom trenutku meni se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće… Mislim da to nije stvar vremena već da će s vremenom situacija biti sve gora. Ne zbog mene, ne zbog onoga što ja radim, ne zbog Igora i onoga što Igor radi, već jednostavno postoje neke objektivne činjenice zbog kojih je situacija nepopravljiva ukoliko se ne umiješa struka“ – otkrio je on, pa dodao da li je bilo nekih porodičnih nesuglasica dok je bio u braku sa pevačicom.

“Evo, imamo novi primjer kada je navodno Severinina majka dala izjavu za medije. Severinina majka ne bi mogla da pročita tu izjavu, a kamoli da je sama sastavi. Isto tako je navodna ta izjava Severinine sestre Marijane prije mnogo godina, zbog koje smo se Marijana i ja kao porečkali, bila napisana od strane Severine i njenog pi-ar tima, a ne od Marijane. Moja ljutnja na Marijanu i ta navodna Marijanina kritika mene nisu bile zapravo Marijanina kritika mene već opet aktivnost tog Severininog pi-ar tima koji je na sve moguće načine pokušavao mene da ocrni kako bi pogodovao Severini“ – tvrdi on i dodaje da je sa Marijanom u stvari super.

“Imamo odličan, vrlo otvoren odnos. Ipak je Marijana tetka našem Aleksandru i puno je vremena provodila ranije s Aleksandrom. Severina je tražila da ostavi dijete ili kod Marijane u Beogradu ili kod porodice Kojić i da ode, a pritom nije dozvoljavala meni da budem sa djetetom, tako da je Marijana bitan subjekat u odrastanju našeg sina i po meni je potpuno pogrešno da se kao takva osoba isključi iz djetetovog života, kao što je to Severina pokušala da napravi. Marijana i Aleksandar su puno vremena provodili zajedno i u dobrim su odnosima. Ono što Severina piše da se nisu videli godinama, znam da to nije istina“ – otkrio je on, pa prokomentarisao Severininu ulogu majke.

“Severina bezuslovno voli svoje dijete i Severina definitivno tom djetetu pruža tu majčinsku ljubav koja je njemu potrebna. Da li je to dovoljno za nekoga da se okarakteriše da bude kompetentan i dobar roditelj, nisam baš siguran. Postoji mnogo drugih elemenata koji su bitni da se neko okarakteriše kao dobar roditelj osim te osnovne ljubavi prema svom detetu… Ne slažem se s načinom i pristupom kako Severina pristupa roditeljstvu i čini mi se da to čini na štetu, svjesno ili nesvesno, ali što god da radi, kako god da radi, sad ovo u poslednje vreme, čini to na štetu svog deteta“ – istakao je Milan, pa priznao da je dečak često bio pristutan agresivnim scenama.

Na sreću bio je pošteđen, ali mi je Igor rekao da je Aleksandar često bio svjedok Severininih agresivnih istupa dok su živjeli zajedno u Zagrebu i da je Igor u takvim situacijama poduzimao mjere kako bi zaštitio Aleksandra i poštedio ga takvih agresivnih ponašanja od strane majke – rekao je on, pa dodao da ipak misli da će dete pripasti njemu.

“Na vrhovnom sudu se trenutno nalazi naš zahtjev za revizijom odluke koja je donesena u Splitu prije dvije godine i nadam se da će vrhovni sud utvrditi nepravilnosti koje su više nego očigledne da su se dogodile kod donošenja te odluke u Splitu. Sad imam još puno više detaljnih informacija kako se uticalo na donošenje te odluke u Splitu čime ću se baviti u narednom periodu. Nadam se da će prilikom ispravljanja tih nepravilnosti, kada do toga dođe, da će presuda biti izmjenjena i da će se dijete vratiti meni gde mislim da, s obzirom na sve okolnosti i na ponašanje majke i pripada“ – otkrio je on za Dnevno.hr, pa dodao da li bi promijenio nešto u odnosu sa Severinom, da može da vrati vrijeme.

“Još uvijek ne znam šta je to što sam ja pogrešno uradio i šta je to što Severina hoće i želi da postigne kako bi se mi dogovorili oko našeg zajedničkog roditeljstva nad našim djetetom. Ono što je zanimljivo i što sam primjetio, ne ja samo, nego i struka, je da kod Severine postoji jako izražen strah od ostavljanja, od biti ostavljena, a što između ostalog dokazuje i njena nedavna izjava da je njena najomiljenija pjesma “Ostavljena”. Tako da, mislim da taj njen strah od ostavljanja, kako je jedan psihijatar izjavio, to je ono što se njoj u životu i događa na kraju jer svima nama se obično dogodi ono čega se najviše bojimo i taj njen strah od biti ostavljena je nešto što je sputava da donosi razumne odluke koje bi bile u najboljem interesu našeg djeteta “– zaključio je on za pomenute medije, a prenosi Telegraf.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services