• Naslovna
  • Vijesti
  • Politika
  • Ljubiša Petrović: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“

Ja nisam klasičan političar i to je sada već svima jasno.

Ljubiša Petrović: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“

Povodom pojavljivanja zajedničke fotografije u Bijeljini na predizbornim bilbordima na kojoj se nalaze Ljubiša Petrović nosilac liste SDS za NS RS u IJ 6 i Mirka Šarovića predsjednika SDS i kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH na svom FB nalogu oglasio se Petrović


Ljubiša Petrović: „Zamoliću stranku (SDS) da se bilbordi sa mojim likom uklone…“
FOTO: DEŠAVANJA U BIJELJINI

Povodom pojavljivanja zajedničke fotografije u Bijeljini na predizbornim bilbordima na kojoj se nalaze Ljubiša Petrović nosilac liste SDS za NS RS u IJ 6 i Mirka Šarovića predsjednika SDS i kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH na svom FB nalogu oglasio se Petrović čiji status prenosimo u cijelosti:

„Sinoć su osvanuli bilbordi sa mojim likom u Bijeljini, ja sam kriv jer nisam blagovremeno obavjestio svoju stranku da ne želim bilborde i plakate, da ne želim reklamu!

Narod me u ovom Gradu dovoljno poznaje i nisu mi potrebni bilbordi i plakati, neka se drugi reklamiraju kako iz moje stranke tako i iz drugih, ne želim da trošim resurse stranke!

Danas ću zvanično poslati dopis mojoj stranci kojoj se zahvaljujem jer je mislila na mene i vrlo brzo organizovala i ovaj dio kampanje, ali ponavljam ne želim reklamu i nije mi potrebna!

Ja nisam klasičan političar i to je sada već svima jasno, moja se vidjenja razlikuju i želim da držim do njih jer smatram da imam pravo kao čovjek na to!

Reklamiranje prepuštam drugima, zamoliću stranku da se bilbordi sa mojim likom uklone i da neko umjesto mene iz stranke bude na njima, ja idem srcem u ovu priču jer drugačije ne znam i ne mogu i ništa mi više ne treba ali ništa“, napisao je Petrović na kraju.

GalerijaKomentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services