Šta vam zvijezde poručuju

Ljubavni horoskop za jesen 2022. godine

Ljubavni horoskop za jesen 2022. godine donosi sjajne prilike za pet znakova Zodijaka.


Ljubavni horoskop za jesen 2022. godine
Foto: Gloria.rs

Ove znakove horoskopa očekuju nevjerovatne ljubavne avanture tokom jeseni. Uprkos retrogradnom Merkuru i Marsu i drugim aspektima planeta koje i nisu baš najpovoljnije, ovi znakovi će pronaći svoje mjesto pod ljubavnim nebom i osjetiti nevjerovatnu sreću.

RAK

Rakovi koji sanjaju da zasnuju porodicu treba da posjećuju društvene događaje što je češće moguće – izložbe, koncerte, pozorišta. Tamo će, među mnogim nepoznatim ljudima sresti osobu sa kojom im je suđeno da dožive nevjerovatnu sreću i stabilnu i dugu vezu.

VODOLIJA

Vodolije će ove jeseni biti na vrhuncu, šarmiraće svakog koga upoznaju, jednostavno će im biti nemoguće odoljeti. Ovo važi za pripadnike oba pola. Zvijezde kažu da su im sudbonosni susreti zagarantovani, a moguće je da je riječ o osobi koju su nekada davno upoznale, a sa kojom su se nekako, kroz život, stalno mimoilazile.

LAV

Lavovi će imati nevjerovatno uzbudljivu i lijepu jesen. Svi će se „grabiti“ za njihovo društvo, mogu da očekuju stalne pozive za sastanke, odlaske u prirodu, gdje će upoznati nove ljude koji će im zaokupiti pažnju. Savjet zvijezda je da ne odbijaju ove pozive – što aktivniji život vode, to su veće šanse da upoznaju svoju srodnu dušu.

OVAN

Ovan takođe neće moći dugo da bude sam. Novi poznanici će ih bukvalno „zasipati“ pozivima za izlazak, veoma često negdje u prirodu, šetnju… A tokom ovakvih šetnji na svježem vazduhu imaće priliku da radikalno promijene lični život. Međutim, savjet zvijezda je da ne brzaju! Od ishitrenih odluka i pokušaja da sve ubrzaju, postoji rizik da oteraju potencijalne životne partnere.

VAGA

Za Vagu će jesen biti veoma radosna, ispunjena novim poznanstvima i iskustvima. Nije isključeno da će im se prikrasti neki stari poznanici, osobe koje već duže vrijeme čeznu za njima, a koje će prvi put vidjeti u novom svjetlu – kao potencijalne partnere sa kojima bi mogli da imaju strastvenu i emotivnu vezu. Jednostavno, ova jesen za Vage neće biti nimalo dosadna!Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services