Skip to main content

Kosta oružje našao u sefu

Kosta oružje našao u sefu: Uhapšen otac dječaka koji počinio masakr u školi

Otac Koste Kecmanovića (14), osumnjičen da je jutros u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubio devet osoba, među kojima je i radnik obezbjeđenja, uhapšen je danas, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.


Kosta oružje našao u sefu: Uhapšen otac dječaka koji počinio masakr u školi
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Dječak koji je počinio masakr u školi, u 8.42 je pozvao policiju i rako da je ubio učenike svoje škole – otkrio je je Veselin Milić, načelnik policijske uprave za Grad Beograd.

Bratislav Gašić, ministar policije, rekao je na pres konferenciji u Vladi Srbije da je uhapšen i otac dječaka, piše Blic.

– Oba pištolja, i onaj u rancu i ono koje je korišćenju u koja su izvršenju ovog djela bila su u legalnom posjedu oca dječaka. On tvrdi da su bila zaključana u sefu, pod šifrom, ima više komada oružja, iz 2016. i 2017. godine, ali očigledno da je dijete imalo šifru za te pištolje i tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored i oni koji su ispaljeni i oni koji su nađeni još – rekao je Gašić i dodao da je dječak često sa ocem išao u streljanu.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti