Riječ astrologije

Ko su najbolje, a ko najgore supruge prema horoskopu

Saznajte koji znaci su najbolje partnerke da sa njima provedete cijeli život.


Ko su najbolje, a ko najgore supruge prema horoskopu
Foto: Pixabay

Rak

Veoma su emotivne i posvećene. Nažalost, takva emocionalna izloženost obično ih vodi ka slomljenom srcu. Ali, uprkos tome što ih je vrlo lako povrijediti, pravi je izbor za stabilnu i dugu vezu. Vole koncept braka i zajednice, to je nešto što daje smisao njihovom životu.

Izuzetno su brižne i potrudiće se da udovolje svom mužu i djeci, samo zato što to žele i što imaju puno ljubavida pruže. Ona je savršena žena kojoj možete pokloniti svoje poverenje. Zbog toga su žene Rakovi najbolje supruge.

Riba

Žene u ovom znaku su pouzdane. One nikada nikoga neće izneveriti, uvek će vam dati drugu priliku. U početku odaju utisak da su pomalo stidljive, ali čim vas puste u srce, otkrićete potpuno novi svet ljubavi i privrženosti.

Zbog svoje kreativnosti vrlo su inteligentne, a imaju i onu ljupku stranu koju nikada nećete zaboraviti. Vole sofisticiran život i uživanje ​​u finoj hrani i dobroj muzici. Mogu biti malo neraspoložene, ali njihova dobrota i odanost to nadoknađuju.

Vaga

Vrlo su emotivne i najljubazniji znak Zodijaka. Uvek nastoje da budu pozitivne i srećne, ali to ih ne sprečava da se nose s bilo kakvim sukobima u braku. Vaga neće moći mirno da zaspi dok ne reši svađe s partnerom i zato će insistirati da se problemi reše što pre.

Osim toga, one su mislioci koji inspirišu svoje partnere da ostvare svoje ciljeve. To je ono što njihove jače polovine tera da budu bolji. Veliki su ljubavnici i majstori romantike.

Bik

Jednom kada pronađe srodnu dušu, žena u znaku Bika je veoma posvećena partnerka. Ništa joj neće biti važnije od njega, dace sve od sebe da mu odovolji. Žene Bikovi su inteligentne. Ako želite da privučete njenu pažnju, morate biti njen savršen par intelektualno i emocionalno. A to nije lako.

Žene rođene u ovom znaku su veoma lojalne i zaštitnički nastrojene prema porodici, posebno kada su u pitanju njihova deca.

Vodolija

Žene Vodolije su vrlo impulsivne jer ne podnose dosadu. Ako osećaju da su upale u svakodnevicu, odmah će nešto preduzeti da to promene.

Dakle, ako želite da se skrasite kraj Vodolije, vodite računa da vasa veza ne stagnira jer u suprotnom one će vas ostaviti. Kada Žena Vodolija shvati da veza ne ide, ona će se okrenuti I otići.

Osim toga, veoma su pametne I žele da im partner parira. Stoga, ako možete da ih pratite, oženite se ovim znakom. Nećete se pokajati.

Jarac

Kada nešto odluče, žene Jarčevi će to i uraditi. One su apsolutne kraljice kada je u pitanju multitasking – briga o deci, kući, poslu i, što je najvažnije, vođenje srećnog bračnog života.

Ako želite da oženite ovakvu ženu, morate biti vrlo organizovani. One ne ppodnose lenjost ili ljude koji stalno obećavaju stvari, a ne preduzimaju ništa po tom pitanju. Sve što je manje od savršene organizacije i postizanja ciljeva ruši dogovor.

Blizanci

Žene Blizanci su lukave. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju možete poželeti, sa izlivima ljubavi i brižnim delima, a u sledećem će se potpuno predomisliti.

Ako želiteda provedete ceo život s njom, morate znati da postoje dve njene strane koje morate prihvatiti.

Lako je živeti s privrženom i ljubavnom stranom, ali šta kada druga strana dođe na red… Morate biti spremni za to.

Škorpija

Žene Škorpije nisu najgore supruge. Mogu da izvuku najbolje iz vas, ali na poseban način koji se neće svima svideti.

Činjenica je da imaju vrlo visoke standarde. Ako ne možete da je pratite da postigne svoje visoko postavljene ciljeve, nećete opstati. Zato samo najjači mogu ‘ukrotiti’ ženu Škorpije.

Djevica

Organizovane su i tačno misle šta je pogrešno, a šta ispravno. Da biste mogli da živite s njom, morate prihvatiti da sve mora biti kako je zamislila.

No, s druge strane, ako joj udovoljite, doživećete neverovatnu ljubav i tretman kakav nikada ranije niste imali jer duboko u sebi ona će razumeti šta trpite zbog nje i uzvratiće vam uslugu.

Ipak, ako vaš brak potraje, vi ćete se navići na njeno ponašanje.

Lav

Za žene u znaku Lava morate znati, ako ne dobije ono što želi, neko će biti povređen. Ona se neće ljutiti, ona će iskazati bes. Zato dobro razmislite pre nego što se upustite u vezu sa ovim znakom.

Međutim, kada jednom osvojite njeno srce, voleće vas bezuslovno i zauvek.

Neće joj smetati da s vama podeli svetla reflektora. Samo se nemojte zadržavati u njenoj blizini kada se naljuti, bežite dok se ne ohlade, piše Herway.

Ovan

Žene Ovnovi su vrlo kompetentne, divne i veličanstvene. Nema sumnje da ćete se odmah zaljubiti u ovakvu ženu. Vrlo je odana u braku, ali očekuje nešto zauzvrat. Ako joj ne date ono što želi, otići će i pronaći nekoga ko hoće, a ima ih puno koji čeznu da zauzmu mesto u njenom srcu. Nemojte je razočarati ženu jer će vas rastrgnuti na komadiće.

Strijelac

Ako želite da budete zbunjeni i nesvesni onoga što se događa, oženite ženu Strelca.

One su vrlo strastvene i ne mogu dugo da ostanu na jednom mestu jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osete da ih sputavaju, pobeći će i nikada se više neće vratiti. Prihvatite ih onakvima kakvi jesu i nikada ih ne pokušavajte da ih ukrotite jer nećete uspeti.

Žene u ovom znaku žele slobodu više od obaveze i to ne možete promeniti kod njih. Jedino da budete poput njih. Ako imate isto viđenje I intersovanja, imaćete savršen brak.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services