Jedan od najboljih urologa

JZU Bolnica “Srbija“: Obavještenje

Pacijenti imaju bezrezervno povjerenje, obzirom da se radi o ženi koja je pomjerila granice medicinskih znanja i poduhvata u oblasti urologije.


JZU Bolnica “Srbija“: Obavještenje
Foto: bolnicasrbija.com

Priznati i poznati urolog prof. dr Snježana Milićević, specijalista urologije pregledaće pacijente u Bolnici “Srbija“. To je kasno sinoć objavljeno na fejsbuk stranici JZU Bolnica “Srbija“ Istočno Sarajevo. Objavu prenosimo u cjelosti:

“Prof. dr Snježana Milićević, specijalista urologije obavljaće preglede pacijenata 10. 9. 2022. godine od 8.30 časova.
Za pregled je neophodna uputnica od strane porodičnog ljekara.
Svi zainteresovani pacijenti pregled mogu zakazati na broj telefona: 057/325-300, lokal 373“, navodi se u objavi.

Podsjećamo, akademik prof. dr Snježana Milićević jedna je od najpoznatijih urologa u Republici Srpskoj. Rođena je Sarajka, a u svom gradu je i završila medicinu 1989.godine. Bila je ratni ljekar u Kliničkom centru Srpsko Sarajevo.

Od februara 1996. zaposlena je na Klinici za urologiju Kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci. Od 1998. godine je angažovana u radu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, na kome je prešla put od višeg asistenta, docenta, a potom vanrednog i redovnog profesora na Katedri za hirurgiju. Redovni je član Akademije Medicinskih Nauka Bosne i Hercegovine. Rukovodi Klinikom i Odjelom za urologiju Kliničkog centra u Banjaluci. Predsjednica je Udruženja urologa Republike Srpske. Autor i koautor je više od 80 naučnih, stručnih radova i 10 knjiga.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sve pohvale za dr.Snjezanu Milicevic


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services