Izgleda zastrašujuće, ali je pravi nježni džin

Julijin ljubimac Kefir je možda najveći mačak na svijetu

Svojim objavama na društvenim mrežama Julija Minina ne prestaje da iznenađuje pratioce koji prate život njenog ljubimca Kefira, vjerovatno najveće mačke na svijetu.


Julijin ljubimac Kefir je možda najveći mačak na svijetu
FOTO: YULIYAMNN/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mačak, kome je nadjenuto ime Kefir, toliko je porastao, da može da stoji “rame uz rame” sa dvogodišnjim djetetom, a Julija Minina iz Rusije kaže da njenu ogromnu mačku mnogi često pomiješaju sa psom, prenosi RTS.

O tome da posjeduje neuobičajeno velikog mačora, Julija je fotografijama i video-snimcima još ranije obavestila svoje pratioce, a sada se vidi koliko je životinja velika u odnosu na njenu kćerku Anečku.

Uprkos tome što su mačke rase mejn kun poznate kao velike i posjeduju debeli dvostruki sloj dlake, one su zapravi nježni divovi koji su umiljati prema ljudima.

Julija kaže da se Kefir i Anečka odlično slažu, da su nerazdvojni i da ga djevojčica često hrani posebnim grickalicama. Vole da zajedno gledaju i crtane filmove.

Julija je ranije pričala da se prema Kefiru odnosi kao prema drugom djetetu, dodajući da je “veoma pametan i uvijek miran”.

– Kefir ima možda za neke zastrašujući izgled, ali je veoma ljubazno i skromno stvorenje – rekla je Julija.

Među pratiocima koji su oduševljeni belim mačorom, bilo je i onih koji su pitali Juliju kako uspjeva da održi dom čistim kada su Kefir ostavlja toliko dlaka za sobom.

– Koristim robotski usisivač… non-stop – odgovorila je Kefirova vlasnica.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services