• Naslovna
  • Vijesti
  • Politika
  • Jovičić poručuje: Funkcija predsjednika potpuno obezvrijeđena, vrijeme je da to promijenimo!

Treći put je vraćanje dostojanstva Srpskoj

Jovičić poručuje: Funkcija predsjednika potpuno obezvrijeđena, vrijeme je da to promijenimo!

On dodaje da je izuzetno počastvovan što je Demokratski narodni savez predložio njega za kandidata za predsjednika Republike Srpske.


Jovičić poručuje: Funkcija predsjednika potpuno obezvrijeđena, vrijeme je da to promijenimo!
FOTO: DNS

Kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić, naveo je u saopštenju za javnost da je funkcija predsjednika Republike Srpske totalno obespravljena te da će on uraditi sve da se ta funkcija vrati u prvenstveni okvir.

„Ja ću, prije svega, vratiti dostojanstvo funkciji predsjednika Republike Srpske,
koja je godinama, a posebno u zadnjem mandatu, potpuno obezvrijeđena“ kaže Radislav Jovičić, kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske.
On dodaje da je izuzetno počastvovan što je Demokratski narodni savez predložio njega za kandidata za predsjednika Republike Srpske.
„Najveća čast i privilegija je biti predsjednik Republike Srpske, najljepše srpske
zemlje zapadno od Drine. Naša generacija je imala dužnost i čast da učestvuje u njenom stvaranju i čuvanju. Zbog toga ta čast i privilegija – biti predsjednik Republike Srpske – ne smije da padne u ruke onima koji nemaju osjećaj za to“ kaže Jovičić.
On dodaje da Treći put DNS nudi građanima oporavak i obnovu Republike Srpske, ali i njenih institucija.
„Svaki od funkcionera u Republici Srpskoj mora staviti interes građana ispred ličnog, partijskog ili bilo kojeg drugog. Budžet kabineta predsjednika Republike Srpske je četiri puta veći od budžeta kabineta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ja ne mogu da povjerujem da je to ikome normalno“ kaže Jovičić.
To je novac koji moramo uložiti u razvoj Srpske i bolji život njenih građana.
„Ogromna sredstva, preko 10 miliona KM godišnje, koja na raspolaganju ima predsjednik Republike Srpske ću, umjesto na nabavke limuzina, plate bezbroj savjetnika i službene ručkove, preusmjeriti u izgradnju stanova za mlade, subvencije za privrednike i poljoprivrednike, u projekte koje će donijeti dobrobit našem narodu. To je upravo srž Trećeg puta DNS“ zaključio je Jovičić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services