„Ukidanjem akciza u budžetu države će sigurno ostati dovoljno sredstava i ona će pregurati zimu“

Jovičić: Hitno ukinite akcize i omogućite narodu da normalnije živi

On je rekao da se akcize hitno moraju ukinuti na najduži mogući rok, kako bi se građanima omogućilo da prežive zimu.


Jovičić: Hitno ukinite akcize i omogućite narodu da normalnije živi
FOTO: DNS

„Hitno ukinite akcize i omogućite narodu da normalnije živi! Već šest mjeseci lažete narod i zbog svojih prepucavanja i interesa odbijate da sprovedete odluke koje su usvojene“ poručio je Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS i kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske.

On je rekao da se akcize hitno moraju ukinuti na najduži mogući rok, kako bi se građanima omogućilo da prežive zimu.

„Oni koji odlučuju o sudbinama naših ljudi sjede u udobnim foteljama u toplim kancelarijama, a onda iz njih prelaze u zagrijane službene limuzine u koje se sipa gorivo od narodnih para i apsolutno im je svejedno kolika je cijena tog goriva. A upravo razlika koju bi dobili ukidanjem akciza, što bi onda moralo dovesti i do pojeftinjenja osnovnih životnih namirnica, bi mogla da znači opstanak i život za veliki broj građana Republike Srpske i BiH“ kaže Jovičić.

On je pozvao članove Komisija za usaglašavanje Zakona u ukidanje o akciza da danas donesu odluku koja je isključivo u interesu građana, a ne bilo koje političke partije.

„Dosta je više svađa i podjela, vrijeme je da se rade konkretne stvari za naše ljude. Ukidanjem akciza u budžetu države će sigurno ostati dovoljno sredstava i ona će pregurati zimu, a za većinu građana je to, u ovom stanju, upitno“ zaključio je Jovičić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services