Isplivali jezivi detalji o SILOVANOJ MALOLJETNICI u Prištini

Novi detalji pokazuju užas kroz koji je prošla 11-godišnja devojčica, za koju se tvrdi da je u jednom danu pretrpjela šest silovanja i polni odnos.

Utužilačkom dosijeu do kog je došao Kallxo stoji da su šestorica osumnjičenih u jednom danu navodno silovali i imali odnose sa maloljetnicom u različitim motelima, prenosi Kossev.

Događaj se, kako se navodi, dogodio još 21. juna ove godine, kada su osumnjičeni, neki od njih, odlučili da maloljetnicu upoznaju jedno sa drugim, a navedene osumnjičene radnje nad njom su vršene od ranog jutra.

Policija je juče uhapsila šest osoba u vezi sa sumnjom za trgovinu maloletnom osobom koju je prošle nedelje navodno silovalo još pet osoba.

Ukupno je do sada uhapšeno 11 u vezi sa slučajem ove 11-godišnjakinje i to u dva odvojena slučaja.

U drugom dosijeu, za slučaj silovanja i seksualnih usluga koje su se navodno dogodile u junu, govori se o uhapšenima sa inicijalima D. R. (23), G. S. (25), B. S. (26), F. S. (22), M. S. (22), i M. R. (21).

Silovao je i odveo u motel

Ova šestorica osumnjičenih terete se za trgovinu ljudima, seksualne usluge i silovanje 11-godišnje devojčice.

Prema tužilačkom spisu, okrivljeni D. R, star 23 godine, osumnjičen je da je 21. juna 2022. godine oko 8 sati, protiv njene volje, izvršio polni odnos sa 11-godišnjom djevojčicom. Ovaj 23-godišnjak je stupio u kontakt sa 11-godišnjakinjom preko društvene mreže Viber, imali su sastanak na jednoj lokaciji u Prištini, a zatim je uzeo 11-godišnjakinju i poslao je u motel iako je znao da je maloljetna žrtva imala polni odnos sa njim.

Istu osobu tužilaštvo sumnjiči da je počinilo krivično djelo silovanje. Za D. R. pored sumnje za silovanje, tužilaštvo tvrdi da je isto lice nakon polnog odnosa sa 11-godišnjom devojčicom, dogovorio sastanak žrtve, sa drugim licima B. S. i G. S. radi njene dalje seksualne eksploatacije. D. R. je osumnjičen i za trgovinu ljudima.

Osumnjičeni G. S. i B. S. terete se da su 21. juna 2022. godine seksualno iskorišćavali maloljetnicu, isti su poslali maloljetnicu u motel gdje su sa njom imali polne odnose. Ovi muškarci, stari 25, odnosno 26 godina, osumnjičeni su za seksualnu trgovinu ljudima.

Okrivljeni F. S. osumnjičen je da je istog dana izvršio obljubu nad maloljetnicom u motelu. Prvo iz dosijea tužilaštva proizilazi da je dvadesetdvogodišnjak sa 11-godišnjakom stupio u kontakt preko društvenih mreža, a zatim su se upoznali i nastavili u motelu.

Napastvovanje i trgovina ljudima

Dvadesetdvogodišnjak je osumnjičen za krivično djelo silovanje. Tužilaštvo je istu osobu teretilo za sumnju za trgovinu ljudima, jer se sumnja da je ista osoba upriličila jedanaestogodišnjakinji sastanak sa drugim osobama radi seksualne usluge.

Okrivljeni M. R. osumnjičen je da je seksualno iskorišćavao maloljetnicu dok je sa žrtvom stupio u kontakt preko F. S.

Dvadesetjednogodišnji M. R. osumnjičen je za pružanje seksualnih usluga žrtve i trgovine ljudima, kao i za krivično delo silovanja. M. R. se sa žrtvom sreo u Prištini, a potom otišao u motel, gdje se sumnjiči da je izvršio krivično djelo silovanje.

U slučaju 11-godišnjakinje već ima dva slučaja koji će biti posebno istraženi. J

edan slučaj koji se navodno dogodio 27. avgusta, gde je 5 osoba uhapšeno i poslato u pritvor zbog silovanja koje se navodno dogodilo u Prištini, i drugi slučaj koji se navodno dogodio 21. juna, gdje je već uhapšeno šest osoba, prenosi Blic.

pedofilija, silovanje

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services