Na ponos kolegama

Foča: Studentska fudbalska ekipa Medicinskog fakulteta najbolja u Srpskoj

Igrači Kluba malog fudbala „Medicinski fakultet Foča“ trijumfovali su ove godine na sportskim takmičenja oba univerziteta u Srpskoj, a sa velikim uspjehom nastupaju na brojim turnirima, što im je svojevrsna priprema za novu sezonu Druge lige Srpske u koju ulaze sa velikim ambicijama.


Foča: Studentska fudbalska ekipa Medicinskog fakulteta najbolja u Srpskoj
Foto: Opština Foča

Fudbalska ekipa studenata medicine iz Foče bila je najbolja na Sportskim igrama Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koje su krajem maja održane u Budvi, da bi isti uspjeh ponovila početkom juna na Tjentištu na Sportskim igrama Univerziteta u Banjaluci.

Tokom ljeta igrači Kluba malog fudbala „Medicinski fakultet Foča“ nastupali su na više turnira, igrajući za razne ekipe, između ostalog, na fočanskom turniru „amoborska“i na turniru u Miljevini.

Studenti čine i okosnicu ekipe „Ike Brod“ koja će večeras igrati u finalu 26. Memorijalnog turnira „Ratko Rade Šobot“ u Foči, dok će narednog vikenda nastupiti i na Memorijalu „Ike 2022“ u Brodu na Drini i to pod nazivom svog fakulteta.

„Učestvovaće 11 klubova. Mi u takmičenje ulazimo iskusniji i sa većim ambicijama. Uz podršku našeg fakulteta, ove godine imamo i značajnu podršku opštine Foča“, rekao je Kulić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services