Savjeti za ljubavnice

Evo na šta padaju bogati muškarci

Najpoznatija ljubavnica otkrila je kako da osvojite bogatog muškarca.


Evo na šta padaju bogati muškarci
Foto: INSTAGRAM/GWENETH_JSM

Najpoznatija britanska ljubavnica Gvinet Li otkrila kako joj uspijeva da zavede bogate muškarace. Ona je podijelila nekoliko savjeta o tome kako se započinje, ali i održava veza sa imućnim pripadnicima jačeg pola.

Konstantno zabavljanje je, prema njenim riječima, dosadno, a pogotovo kada nekome treba da budete „lični terapeut“ i slušate svakodnevne priče o novcu, troškovima, zdravlju itd.

Ova 45-godišnja ljubavnica voli da uživa sa bogatim i uspješnim muškarcima, a većinu pronalazi preko Interneta i na sajtovima za upoznavanje. Međutim, ona ih rado upoznaje i na brojnim dešavanjima koja dobro situirani muškarci vole da posjećuju: privatne umjetničke izložbe, aukcijske kuće, izložbe automobila i satova.

„Trebalo bi više da obratite pažnju na muškarce koji kupuju, a ne na one koji su tu samo radi druženja, jer ovi prvi imaju zaista novca. Neko ko je zaista bogat ne hvali se brendiranom odjećom, koja svuda po sebi ima logo neke skupocene i luksuzne modne kuće“, rekla je ona i napomenula da se bogati ljudi ne oblače tako.

Ona je objasnila da bogataši obično nose kožni sat i isti par cipela koje imaju u tri različite boje, jer oni će radije izabrati i cijeniti kvalitet. Takođe, objasnila je da je bolje izabrati čovjeka sa samopouzdanjem.

„Muškarce koji su se sami borili kroz život i sve sami zaradili, zapravo ne zanima novac. Žele da vas upoznaju, razgovaraju sa vama i da ostvare pravi kontakt i vezu, jer je za njih upravo to pravo bogatsvo“, objasnila je ova ljubavnica za kraj.

 

 Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services