Sličnost joj donijela popularnost

Elizabetina dvojnica napušta ulogu poslije 34 godine

Meri Rejnolds su rekli da veoma liči na kraljicu kada je imala samo 17 godina, a od 1988. godine je obavljala ulogu profesionalne dvojnice.


Elizabetina dvojnica napušta ulogu poslije 34 godine
Foto: Profimedia

Dvojnica kraljice Elizabete, Meri Rejnolds (89), koja živi u Epingu u Eseksu, poslije 34 godine napušta ovu ulogu. Počela je da se bavi ovim poslom 1988. godine, a kada je imala 17 godina prvi put su joj rekli da izgleda isto kao Elizabeta.

Pojavljivala se na televiziji i filmu, a među njenim istaknutim pojavljivanjima su glavna uloga u komediji „Bulsej“ iz 1990. godine sa pokojnim Rodžerom Murom, kao i pojavljivanje u seriji „Doktor Hu“. Rejnolds je novinarima rekla da je odluka da se penzioniše čini „jako tužnom“.

„Upravo sam se preselila u novu kuću. Imam dvije pune kutije šešira i upravo sam smislila gdje ću ih smjestiti, a onda sam shvatila da mi više neće trebati“, rekla je ona.

Ona je istakla da ima dva posebna ormara, jedan za svoju, a drugi za kraljičinu odjeću, koju će zadržati u znak sjećanja, iako je više neće nositi. Prisjećajući se trenutaka iz karijere, Meri Rejnolds je kazala da su ljudi različito reagovali kad bi je vidjeli, misleći nakratko da je zaista engleska kraljica, a od nje su najčešće tražili zajedničku fotografiju. Premda nikad nije upoznala Elizabetu II, Rejnolds kaže da je uvijek pratila sve važnije događaje u kraljičinom životu.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services