Skip to main content

Đokovići će praviti hotel na Jahorini

Đokovići će praviti hotel na Jahorini „Velika mi je čast što se porodica teniskog asa opredijelila za ovo“

Prije dva dana na Jahorini je održan sastanak uprave Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem sa porodicom Đoković, tačnije Srđanom Đokovićem.


Đokovići će praviti hotel na Jahorini „Velika mi je čast što se porodica teniskog asa opredijelila za ovo“
FOTO: YOSHUA ARIAS/EPA

Nakon mnogobrojnih posjeta porodice najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, olimpijskoj planini na jučerašnjem sastanku je postignut dogovor o investicijama koje će ova porodica realizovati na Jahorini.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

– Imamo tu čast da su naši česti gosti članovi porodice Đoković koji su sami po sebi svjetski poznat brend. Nakon privilegije koju smo dobili imenovanjem jahorinskih ski staza po imenu najpoznatijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića sada Jahorina dobija i hotel u neposrednoj blizini upravo ovih staza. Naša vizija je da privučemo što više ovakvih investitora te da Jahorina u budućnosti ide rame uz rame sa najuspješnijima jer joj svim prethodno realizovanim taj status i pripada. Prije par dana na jednom kongresu sam saznao da je moj tim na koji sam beskrajno ponosan tim koji je sagradio najviše žičara na svijetu – rekao je Ljevnaić.

Dodao je da veliku zahvalnost duguje prije svega Srđanu Đokoviću sa kojim je kako kaže zadovoljstvo sarađivati i realizovati vizije koje su prije svega usmjerene na budućnost i naslijeđe za naredne generacije, prenosi Biznisinfo.

– Velika mi je čast što se porodica teniskog asa i najboljeg predstavnika naših prostora u svijetu, Novaka Đokovića opredijelila za Jahorinu i što su prepoznali naše ambicije kao nešto njima srodno. Želim da poručim da su uvijek dobrodošli na Jahorini i da je ovo svakako i njihova planina – poručio je Ljevnaić.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti