Republika Srpska

Bogat sadržaj za vikend u okviru „Snježne čarolije“

U Olimpijskom parku na Palama za prestojeći vikend, osim besplatnog klizališta i ponuda u kućicama, biće organizovan bogat sadržaj za sve posjetioce u okviru manifestacije „Snježna čarolija“.


Bogat sadržaj za vikend u okviru „Snježne čarolije“
Foto: palelive.com

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić izjavio je Srni da je manifestacija počela 12. januara i da je ispunila sva očekivanja, te polako postaje tradicionalna.

On je naveo da će neki od sadržaja koje nisu uspjeli organizovati zbog loših vremenskih uslova naknadno biti organizovani u narednom periodu.

Za sutra od 10.00 časova planirano je postavljanje koša i radara koji mjeri jačinu šutiranja fudbalske lopte.

U nedjelju, 22. januara, program od 17.00 časova obuhvata crtanje po licu i balonsko modeliranje, video-aktivaciju, zimsku zumba žurku i igre bez granica.

Ikonić je naveo da je desetodnevna manifestacija „Snježna čarolija“ uprkos lošim vremenskim uslovima okupila veliki broj klizača i posjetilaca.

„Klizalište je, prije svega, služilo najmlađim Paljanima kako bi im raspust učinilo ljepšim i sadržajnijim, ali i stranim turistima“, naveo je Ikonić.

Prema njegovim riječima, manifestacija koja se završava u nedjelju, 22. januara, organizovana je u okviru „Paljanske zime“ s ciljem promovisanje turističkih, zabavnih i drugih potencijala i sadržaja koje nudi opština Pale, kao i privlačenja turista.

„Potrudili smo se da manifestaciju dodatno obogatimo. Mislim da smo to i uspjeli. Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo će sljedeće sezone manifestaciju dodatno obogatiti raznim sadržajima“, istakao je Ikonić.

On je naveo da se ovakve i slične manifestacije organizuju kako bi Pale i grad Istočno Sarajevo učinili što poželjnijom turističkom destinacijom, jer imaju mnogo toga da ponude.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services