Otkrijte šta vas danas čeka

Blizanci dobijaju ljubavnu potvrdu, Bik uznemiren zbog posla

Pročitajte dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine


Blizanci dobijaju ljubavnu potvrdu, Bik uznemiren zbog posla
Foto: Gloria.rs

OVAN
Vaš dnevni horoskop upozorava na neku osobu iz vaše okoline, trenutno joj je teže nego što se čini i potrebna joj je vaša pomoć. Ponudite rame za plakanje ili utjehu, i dajte joj dozu pozitivne energije kako ne bi doživjela neuspjeh. U ljubavi niste sigurni šta bi trebalo da bude vaš dalji korak.

BIK
Na poslu se dogodilo nešto što vas je uznemirilo, i sada dajete sve od sebe da pronađete krivca. Najviše vas brine da li ste sami krivi za propust i da li će to imati posljedice, ali nemojte da brinete, sve će se riješiti. Budite iskreniji s partnerom, nemojte da prećutkujete šta vam smeta.

BLIZANCI
Horoskop vam je u znaku ljubavi, ako ste čekali neki signal da je osoba koja vam se sviđa zainteresovana za vas, danas ćete to znati bez ikakve dileme! Možda pomalo strahujete od nove veze, ali ne dozvolite da vas neko prethodno loše iskustvo obeshrabri da novoj osobi pružite šansu kakvu zaslužuje. Budite hrabri, dobre stvari su na vašem putu!

RAK
Dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine vam predviđa uspjeh na poslu, biće primijećeno kako ste zablistali na nekom projektu! Sada je trenutak da se izborite i za bolje uslove i pokažete koliko vrijedite. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je pad energije tokom dana, provjerite šećer u krvi.

LAV
Ne osjećate se sjajno danas, iako nemate nikakav zdravstveni problem. Moguće je da vas muči neki privatni problem, a niste sigurni s kim da se posavjetujete oko rješenja. Zakažite viđanje s prijateljima za popodne i recite im sve što vam je na duši, odmah će vam biti lakše!

DJEVICA
Stiže vam novčani dobitak, i to u pravi čas, jer već neko vrijeme mjerkate neku skupu stvar koju želite, iako vam nije neophodna. Počastite se jer su zvijezde na vašoj strani kada je novac u pitanju. U ljubavi vam sve ide kako treba, imate velike planove za budućnost!

VAGA
Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine je u znaku ljubavi. Ako ste u dugoj vezi ili braku, ovo je poseban dan za vas, mnoge lijepe stvari će se dogoditi. Ako ste „solo“, i vi ćete doživjeti prekretnicu, neki neobičan događaj će vam otkriti šta zaista osjećate prema nekoj bliskoj osobi.

ŠKORPIJA
Imate previše obaveza danas i vrijeme je da prelomite i zatražite pomoć. Pronađite nekog ljubaznog saradnika, i dogovorite se da mu se odužite za uslugu. Na taj način ćete ojačati odnose u timu i za ubuduće, nećete riješiti samo kratkoročan problem. Moguća je glavobolja.

STRIJELAC
Novčani dobitak vam stiže, taman kada vam je najpotrebniji! Ako niste bili baš pažljivi s novcem prethodnih dana, konačno ćete moći da odahnete. Potrudite se da se više krećete i bavite fizičkim aktivnostima.

JARAC
U nekakvom ste zaostatku na poslu, nikako da se iščupate iz obaveza koje su se nagomilale prethodnih nedjelja. Da li nešto radite pogrešno, ili računate na saradnju sa osobom koja se zapravo ne trudi? Odgovor na ovo pitanje će vam se ukazati danas, odmah ćete znati kako dalje da se postavite da biste napredovali.

VODOLIJA
Dnevni horoskop vas upozorava na neku osobu iz vašeg najužeg kruga, koja odjednom nema iskrene namjere prema vama. Umiljavaće vam se, a zapravo želi da vas iskoristi za neku svoju svrhu, koju neće podijeliti sa vama. Budite na oprezu, ne padajte na slatkorječivost jer to može mnogo da vas košta.

RIBE
Vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine je u znaku promjene, dolazi vam neki talas energije koji će vas podstaći da idete naprijed, a ne da gledate u prošlost. Očekujte da se vaš pogled na sredinu u kojoj živite promijeni, i da shvatite šta biste morali da izmijenite kako biste mogli da napredujete u životu. Imate podršku partnera da ostvarite sve svoje snove!Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services