• Naslovna
  • Vijesti
  • Zabava
  • Bik ne skida osmijeh sa lica, Djevice muči prošlost, Blizancima jedna vijest mijenja sve

Predviđanja za danas

Bik ne skida osmijeh sa lica, Djevice muči prošlost, Blizancima jedna vijest mijenja sve

Pročitajte dnevni horoskop za 5. septembar 2022. godine


Bik ne skida osmijeh sa lica, Djevice muči prošlost, Blizancima jedna vijest mijenja sve
Foto: YOUTUBE/NETFLIX

OVAN
Pred vama je novi poslovni izazov za koji ste sigurni da je ogroman rizik. Ne znate šta da odlučite, dvoumite se i to vam stvara konfuziju. Vaša intuicija je nepogrešiva, ne donosite nagle odluke, strpite se. Ljubavna situacija je stabilna, ali na snagu stupa monotonija.

BIK
Vaš dnevni horoskop za 5. septembar 2022. godine vam savjetuje da nigdje ne krećete bez dobrog plana i organizacije! Danas izbjegavajte duža putovanja i fokusirajte se na posao. Konačno će se isplatiti nešto što ste dugo čekali. Na licu vam je sve češći osmijeh zbog osobe sa kojom se dopisujete. Možda je vrijeme da pređete na „sljedeći korak“.

BLIZANCI
Jedna vijest može da poremeti vaše planove, potrebe i ciljeve. Pripazite kome se povjeravate, ne morate da otkrivate baš svaki detalj vaših sljedećih koraka. Niste raspoloženi za romantiku, ali neminovno je da se partner trudi oko vas. Pokažite mu da to cijenite.

RAK
Današnje raspoloženje nije na zavidnom nivou, čini se da vas i najmanja sitnica izbaci iz takta. Napravite mali predah kako biste razbistrili misli i krenuli dalje kako treba. Ništa nećete postići na silu. U večernjim satima slijedi jedno lijepo i neočekivano iznenađenje od partnera!

LAV
Donošenje važnih odluka, potpisivanje poslovnih ili ugovora o imovini, odložite za neki drugi put. Brine vas finasijska situacija, ali ukoliko se malo više potrudite, sve će doći na svoje. Možete da očekujte veoma primamljivu poslovnu ponudu. Solo status vam prija, provedite veče sa prijateljima.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 5. septembar 2022 godine vam predviđa povratak neke osobe iz prošlosti. Moguće je da će vas spojiti poslovna prilika, na obostrano iznenađenje. Ne uzbuđujte se unaprijed, ovo može ipasti mnogo bolje nego što ste očekivali. Imate puno udvarača, ali obaveze vam ni danas neće omogućiti slobodno vrijeme.

VAGA
Vaš dnevni horoskop je u znaku inata, čini se da se njime vodite kada je posao u pitanju. Osjećate prisustvo konkurencije, ali nema potrebe da sve shvatate lično. Obavljajte svoj posao najbolje što možete, rezultati su evidentni. Partner ima dosta kritika za vas, ne bježite od razgovora i prihvatanja njegovog mišljenja.

ŠKORPIJA
Danas osjećate da vam je samopouzdanje poljuljano, ali to se dešava jer ne možete sve da postignete. Kada sebe „rasporedite“ na više strana, nijedna vam ne pruža rezultat kakav ste očekivali. Obratite se za pomoć, preporodićete se ako se oslonite na kolegu sa posla. Zapali ste za oko osobi koja je starija od vas.

STRIJELAC
Danas je idealan dan da naučite nešto novo i da se usavršavate. Ukoliko ste planirali da se dodatno edukujete, upišete neki kurs ili bilo šta slično, danas je idealan dan za to! Tajne u emotivnom odnosu mogu da vas koštaju ili da vam se vrate kao bumerang.

JARAC
Dajete sve od sebe da prebrodite emotivnu situaciju, ali vam ne polazi za rukom. Danas se osjećate bezvoljno i neraspoloženo, da vam ni odmor ne prija. Pozovite prijatelje i provedite vrijeme sa njima, izolacija će samo pogoršati vaše stanje. Moguć je susret sa bivšim partnerom.

VODOLIJA
Imaćete odličnu ideju koja će se nadređenima dopasti. Izborite se za njeno ostvarenje, rezultati će biti mnogo bolji nego što očekujete. Ne nasjedajte na lažne priče i obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali, a sa kojom ste se jako zbližili. U ljubavi ste zadovoljni, sve puca od romantike!

RIBE
Dnevni horoskop za 5. septembar 2022. godine vas podsjeća da „ko visoko leti, nisko pada“. Ne vjerujte u sve što čujete kada su ponude za posao u pitanju, morate da se aktivirate. Ne očekujte od drugih novac, to vam može stvoriti samo dodatne probleme. Zadovoljni ste u ljubavi.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services