Skip to main content

Najbolji srpski teniser

Albancima smeta Novakov patriotizam: Đoković skandirao Kosovo-Srbija

Srpski teniser Novak Đoković je sa publikom Crvene zvezde skandirao „Kosovo – Srbija“, a to se nije dopalo Albancima na društvenim mrežama. Optužili su Đokovića i za šovinizam.


Albancima smeta Novakov patriotizam: Đoković skandirao Kosovo-Srbija
Foto: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković gledao je uživo meč Crvene zvezde i Valensije u hali „Aleksandar Nikolić“ i tom prilikom je dobio velike ovacije domaćih navijača. Meč je pratio iz prvih redova i sve vrijeme je bodrio crveno-bijele do važne pobjede u Evroligi, a dva snimka su obilježila susret – prvi na kome je „ćušnuo“ jednom mladiću 100 evra kako bi mu se odužio što mu je pronašao karticu, dok je na drugom njegova reakcija na skandiranje „Kosovo – Srbija“.

Ništa neuobičajeno na mečevima Crvene zvezde u Evroligi, navijači tokom svakog meča skandiraju „Kosovo – Srbija“, a sada se tome pridružio i Novak Đoković koji je podigao ruku kada i ostatak ljudi na tribinama.

Međutim, kako to obično biva, uvijek postoje i oni koji „love“ svaki njegov potez, pa su brojni nalozi koji imaju „kosovske“ zastave na svojim profiilima na društvenim mrežama, osudili potez Novaka Đokovića. Jedan od njih napisao je da je Đoković „podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim anti-kosovskim povicima tokom košarkaške utakmice“, što je naravno iznerviralo srpske navijače.

Pogledajte trenutak kada se Novak Đoković pridružio skandiraju „Kosovo – Srbija“ i time oduševio srpske navijače:Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti