Skip to main content

Đoković otkrio ko mu je najveći rival

„Ako njega savladam onda mogu svakoga“ Đoković otkrio ko mu je najveći rival

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković naglasio je tokom prvog obraćanja na Srpska openu da očekuje dobar rezultat.


„Ako njega savladam onda mogu svakoga“ Đoković otkrio ko mu je najveći rival
(Foto EPA-EFE/FAZRY ISMAIL)

Iako smo svi očekivali i nadali se da će u drugom kolu snage odmjeriti sa Stenom Vavrinkom, Švajcarac je izgubio, pa će Đokovićev rival biti malo poznati lik, Luka van Aš.

– Iskreno sam očekivao da će Vavrinka dobiti, vodio je u većem dijelu meča, ali to se nije desilo. Ne znam mnogo malog Francuza, ali sam vidio da se mnogo bori i da se probija ka prvih 100. Nema mnogo filozofije u ovakvim uslovima, sigurno ću morati da se potrudim – rekao je Đoković.

U žrijebu je i dalje nekoliko ozbiljnih tenisera iz samog svjetskog vrha, a medije je zanimalo ko je Đokoviću najveći protivnik na Srpska openu.

– Najveća prepreka mi je Novak Đoković, ako njega savladam, onda mogu i svakog drugog preko puta mreže. Najveća je unutrašnja borba da se prebrode sve unutrašnje emocije… Treba naći optimalni balans, a vječita je diskusija kako prenijeti igru sa treninga na zvanični meč. Postoji razlog zašto nije velika grupa igrača koji to uspijeva i da igra na tom nivou konstantno, a ja sam imao tu privilegiju – istakao je Đoković.

Kako sada stvari stoje, on će na Centralni teren u srijedu, a dodao je da se nada da će imati priliku prije toga da osjeti šljaku i na najvećem stadionu jer je ipak malo drugačija od ostalih terena.Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti